ZombieJag har typ halvsovit hela dagen. Sov inte alls mycket inatt så det har varit enormt jobbigt att sitta och prata/lyssna på dagvården. Farligt att blunda en liten stund för då försvann jag nästan direkt in i drömmarnas värld. Jag minns att behandlare S puttade till mig på foten någon gång. Antagligen för att kolla att jag inte sov, hehe. Vi gick en runda i parken innan lunch i alla fall och det var välbehövligt. Men ja, jobbigt har det varit att prata och lyssna hela dagen. Jag ville antingen sova eller röra på mig.

Efter dagvården gick jag på stan som vanligt och väntade på att få åka hem med pappsen. Pratade en stund med finaste Elina. Mysigt! Sedan satte jag mig utanför pappas jobb och läste. Men tusan vad det blåste. Det blåste så mycket att jag inte kunde rida idag. Trist...men jag var i stallet och pysslade om Viril. Mamma var med också. Det känns lite jobbigt att jag inte kunde rida. Jag får lite dåligt samvete, även fast jag vet att jag inte har någon anledning att ha det. Får hoppas att vädergudarna är på min sida imorgon.

Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Var och handlade med mamma efter middagen. Gick hem från affären. Eftersom jag varken cyklade till stallet eller red så slog ångesten på mig. Jag skulle inte gett efter, men det blev så. Jag mumsar på vattenmelon nu i alla fall och ska alldeles strax fixa ett ordentligt kvällsmål och koka te.

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Oh skönt att det är kväll och att du kan få sova snart...Hoppas du kan sova inatt.

Mysigt att umgås med hästen..djur ger mycket kärlek..det är viktigt att få det... Var rädd om dig!

2010-09-07 @ 21:46:18
Postat av: elina

naaw! det va jättemysigt o prata med dej gumman!!♥ vi hörs snart igen! massa kramar älskling!

2010-09-07 @ 23:51:53
Postat av: janina

hoppas allt är bra med dig!

Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länkenhttp://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheterOch rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.Kram

2010-09-09 @ 15:35:57
URL: http://www.lovemercury.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se