KontrollfreakDet är så lätt att råda, se ur ett klart perspektiv. Så lätt att vara klok när det inte gäller ens eget liv.

Dagen har spenderats på landet. Pappa behövde hjälp så jag ramlade ur sängen samma tid som jag gör på vardagarna och packade ihop mina saker och placerade mig i bilen. Fick sovit lite till i alla fall. Jag har suttit i traktorn några timmar på förmiddagen och någon timme efter lunch, sedan gav jag mig ut med kameran runt halsen och försökte koppla av och njuta av det vackra höstvädret. Jag såg två rådjur, fast det var inget jämfört med de tolv rådjur (på samma gång) som vi såg från hästryggen igår. Det var en underbar ridtur. Lång och mysig!

Sent igårkväll fick jag en ångestattack. Låg i sängen och försökte bestämma mig för hur jag skulle göra idag. Det blev svart, tårarna rann och benen for åt alla håll. Ville ha något att sparka på. Jag kan inte förstå att det går så långt, fast samtidigt så gör jag det. När jag måste släppa på kontrollen är det inte lätt att hantera. Maten och motionen är så känsligt. Passar inte det ihop så kommer ångesten. Jag önskar att det inte vore så...

Helgen har varit okej i alla fall. En del utmaningar har det blivit och jag har kommit fram till en del saker. Imorgon är det måndag och min sista vecka på dagvården. Det känns bra, men väääldigt konstigt. Jag är redo att testa mina vingar, och det ska gå så bra så!Kommentarer
Postat av: Linda

Det var inte så många som jobbar kvar. Är inte chefen för idun kvar?

Hur gör man innan man ska börja, ska man träffa läkaren då för samtal och eventuellt fylla i papper? Så var det när det var idun.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se