Tillbaka till verklighetenHome again. Eller ja, kom hem i söndags kväll. Det känns som om jag har varit borta längre än en vecka. Tror att det är mycket för att det har blivit så mycket kallare ute. Jag har haft det jätteskönt i alla fall! Varmt och soligt varje dag, förutom en. Jag har badat i poolen och havet, åkt runt i en jeep och stått upp när vi var off-road. Jag har matat jordekorrar högst uppe på en vulkan, ätit kaktusfrukt och ätit på restaurang varje kväll.

Denna resan var bra för mig, även om det var jobbigt vissa stunder. Ångesten har hängt över mig och ibland har jag inte kunnat stå emot och då har jag kommit på ett sätt att kompensera så att jag känner mig lugn igen. Det finns många saker som jag önskar hade gått bättre och som jag önskar att jag hade sluppit fightas med, men jag väljer istället att se det som jag har gjort bra.

Imorgon ska jag till Capio och träffa läkaren och på torsdag ska jag ha samtal med F. Det blir vägning imorgon, vilket jag inte gillar. Men jag vet att det är nödvändigt. Det får inte gå på fel håll, även fast jag är övertygad om att så inte är fallet denna gången. Det kan bara inte vara så.

Nu ska jag fortsätta med mitt. Stallet väntar i eftermiddag. Jag har saknat ridningen så det ska bli mysigt.
Hoppas allt är bra med er!
Me and sis <3Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som ni har haft det riktigt härligt, förstår att det inte var så härligt att komma hem till snö och kyla.På vilket sätt har ångesten fått dig att kompensera? Har du inte kunnat använd din syster som stöd och istället för att göra något dumt istället ta hjälp av henne?Hoppas att det går bra på Capio och att du inte tappat för mycket i vikt på semestern.Fortsätt kämpa!!

2010-11-10 @ 09:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se