SnölandskapVi har massor av snö och jag är glad som ett litet barn på julafton. Jag har byggt en snölykta, sprungit och glidit i snön, försökt göra en snögubbe och nu ikväll gick jag en mysig promenad i snölandskapet med snön virvlande runtomkring mig. Jag blir alltid lika glad när vi får snö...vi är inte alltid så bortskämda med det här nere.

Jag hade det bra i Tyskland. Vi bodde på fint hotell och Lübeck är mysigt, fast det blev lite ensamt efter några timmar själv på stan. Så jag var glad när pappa ringde och berättade att de var klara med mötet. Vi kom hem ganska sent igårkväll. Det var en seg hemresa, men vi kom hem säkert i alla fall. Jag utmanade mig ordentligt med maten nu när jag var iväg. Det jag är allra mest nöjd med är att jag åt en crepes när jag gick runt på julmarknaden. Man kunde välja mellan många olika fyllningar, både sött och mer matigt. Jag tog skinka och det smakade lite som fläskpannkaka. Mums!

Jag ser mycket fram emot helgen. Massa julpysslande, julbak och annat. Imorgon ska vi göra pepparkaksdeg och jag ska fortsätta med julkorten. Kanske bakar vi lussebullar, eller så gör vi det på söndag. Och det ska bli så mysigt att sätta upp adventstakar och stjärnor. En riktig myshelg alltså!

Nu ska jag krypa till sängs. Vill komma upp ganska tidigt imorgon. Har massor att göra ju!

Jag hade lite roligt med webbkameran :) 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se