Mysig lördagJag har haft en helt okej lördag. Började med att äta frukost och hjälpa mamma med melodikrysset. Sedan var vi på loppis. Eftermiddagen spenderades i stallet. Det blev en mysig ridtur, trots blåsten. Jag var ganska nerkyld när vi kom tillbaka, men som tur var hade jag kört dit så jag slapp cykla. Det är inte så roligt när man inte känner sina tår, haha. Nu ikväll åt vi middag hela familjen. Lax med pressad potatis, och en kall sås med rödlök och dill. Gottigt! Nu har jag sjunkit ner i soffan och ska ta det lugnt. Har för mig att det går någon bra film på tv sen. Annars får jag hitta på något annat.


Jag måste ge svar på tal angående en kommentar jag fick till förra inlägget...

Är det inte så att du innerst inne VET att du kommer gå ner i vikt och att det tyvärr fortfarande är en för stor del av dig som vill det och inombords jublar åt det? Sen förstår jag att den friska delen av dig blir arg men sålänge den sjuka delen har övertaget så kommer det nog tyvärr fortsätta i samma trend, dvs neråt.

Vad ska du ha för stöd nu när dagvården är slut?

Kämpa på i alla fall!!


Jo, det sjuka delen jublar åt att vikten går neråt, men det är absolut inte den sjuka delen som har övertaget längre. Precis som min behandlare säger så tänker jag på ett helt annat sätt nu. Det är tufft att hålla vikten, men det betyder inte att jag vill att det ska gå neråt. Då hade jag inte försökt överhuvudtaget...
Jag har några samtal till med min behandlare och sedan ska jag prata på ett annat ställe.Kommentarer
Postat av: [kampen tillbaka]

Sv; Tack, jo det gick helt okej.

Nu ska jag ta blodprover och sen ska dom

höra av sig om vad som händer. så det är ju positivt :) kram <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se