Jag tänker inte ge uppDet är typ iskallt ute. Jag har varit ute i blåsten och regnet i Malmö i några timmar. Sitter på pappas jobb och tinar upp nu, haha. I förmiddags var jag på Capio och hade samtal och vägning med min behandlare. Jag har ju inte kollat på vågens siffror de senaste veckorna, men idag ville F att jag skulle se hur vikten har varit den sista tiden. Jag blev lite chockad...trodde inte att jag hade tappat så mycket. Men positivt är att jag hade en liten uppgång idag, så det kändes bra. Även fast siffrorna gnager där inne i huvudet på mig så tror jag att det var bra att jag fick se hur det har gått.

Jag har kämpat som en tok den senaste veckan och det har varit ångestfyllt och jobbigt. Nu gäller det för mig att fortsätta kämpa så att jag får ett bra resultat även nästa vecka. Jag tänker inte låta hela årets arbete vara förgäves bara för att jag inte klarar av att hålla vikten uppe. Jag balanserar på en smal lina, men tänker minsann ta mig ända vägen fram till mitt mål.

Efter mitt braiga samtal åt jag lunch med pappa. Jobbigt, men alldeles rätt. Och nu ska vi köra och köpa varma ridstrumpor till mig så att jag slipper frysa tårna av mig. Och några julsaker ska vi också handla har jag bestämt. Och senare ikväll blir det Harry Potter med Ie. Det ser jag väldigt mycket fram emot! Vi har sett alla filmerna tillsammans, förutom den första. Trevlig tradition vi har!

Hoppas allt är bra med er!


Bild från mitt tandemhopp! :-)Kommentarer
Postat av: Hanna

När du motionerar vad menar du då? Promenerar du? kör du styrka? springer?

Keep fighting!! du klarar dt!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se