En evig kampDet blåser typ jättemycket ute. Så mycket att jag bad pappa hämta mig i stallet. Aldrig att jag cyklade hem i det vädret. Mina fötter var redan halvt avdomnade, och då hade jag inte lust att kämpa mig hem i världens motvind. Hade fått gå största delen av vägen i alla fall. Så ett bra beslut av mig! Ridturen var ganska mysig trots vädret och att Viril tramsade en del. Alltid roligare att vara två, både för ryttare och hästar.

Jag har också varit i Malmö idag och haft samtal med F. Det var ett bra samtal som vanligt. Igår hade jag ju samtal och vägning med läkaren och viktresultatet var en besvikelse. Ännu ett stort hopp ner och jag var uppriktigt förvånad. För jag utmanade mig mycket när vi var iväg och åt "onyttiga" saker och förbjuden mat. Så igår var jag så arg på mig själv. Men jag åt ordentligt mellanmål, middag och kvällsmål, och ökade på frukosten imorse. Det är en evig kamp det här. Varenda måltid, varenda dum tanke...men jag ska fan vinna. Så det så.

Nu ska jag se vad resten av familjen hittar på. Jag sitter mest framför mitt pussel annars. Det är så lätt att fastna där. Men tiden går fort då i alla fall. :-)Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det inte så att du innerst inne VET att du kommer gå ner i vikt och att det tyvärr fortfarande är en för stor del av dig som vill det och inombords jublar åt det? Sen förstår jag att den friska delen av dig blir arg men sålänge den sjuka delen har övertaget så kommer det nog tyvärr fortsätta i samma trend, dvs neråt.Vad ska du ha för stöd nu när dagvården är slut?Kämpa på i alla fall!!

2010-11-12 @ 06:38:04
Postat av: tisa

Klart du kommer vinna<3

Även om du nu har gått ner. Vilket inte är bra.

Så var det ju ändå jättestrongt av dig att äta förbjudna saker på resan.

Sluta aldrig kämpa!

Kram

2010-11-12 @ 10:13:13
Postat av: caroline

tänker på dej,

är dålig på att kommentera just nu,

haft du jobbigt ett tag.

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se