Att göra rättNär det känns för jävligt vet jag att jag gör rätt. Ångesten slår på mig hela dagarna. Ända sen vägningen i onsdags har jag kämpat på stenhårt. Ökat maten, minskat motionen och verkligen varit närvarande och tänkt på vad jag har gjort. Jag är beredd att när som helst falla platt ner. Det är det jag är rädd för, men jag fortsätter kämpa på. Längtan efter ett "normalt och friskt liv" finns där, starkade än någonsin. Jag ser målet, men vet att jag fortfarande har en lång kamp framför mig. Jag låter det ta tid. Vet att jag inte vinner något på att skynda på för fort.

Ikväll har jag fått fightas extra mycket mot ångesten, men jag har minsann vunnit! Jag åt mitt kvällsmål och struntade i promenad. Motionen har jag lyckats hålla nere idag. Jag har varit i stallet och bara gått en liten promenad. Så det är med gott samvete jag lägger mig, även fast ångesten är hög.

Imorgon är en ny dag och planerna är ganska klara. Det känns okej och jag ska nog klara mig igenom morgondagen utan större problem.

Sov gott alla!

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3<3<3 jag tror på dig <3<3<3

2010-11-16 @ 07:53:37
Postat av: sara

<3<3<3 jag tror på dig <3<3<3

2010-11-16 @ 07:54:19
Postat av: Anonym

Det låter ju jättebra att du vet vad du behöver göra och att du VET att det är när ångesten är som värst som du har gjort rätt.Ett förslag när det gäller promenaderna är ju att du helt slutar med dem. De är en del av ätstörningen och så länge du fortsätter ta dem tvångsmässigt (om det så bara är en liiiiten promenad) så håller du kvar vid en del av ätstörningen. Du kan ju testa 1 vecka att inte ta några promenader alls där du går ut bara för att gå ut och när du ska någonstans så ta cykeln, bussen eller bilen. Skulle du klara av det? Det är ju att gå emot ätstörningen och dessutom underlättar du viktuppgången som du ju strävar efter. Kommer du få börja med näringsdrycker igen eftersom du gjort ett rejält skutt neråt?Fortsätt kämpa, du kommer att fixa det!!!

2010-11-16 @ 09:10:55
Postat av: Heléne

Bra kämpat! :)

2010-11-16 @ 09:15:17
Postat av: Emma B

Gumman, du är så jäkla stark och grym! Jag vet att du klarar det. Jag tror dig. Stor kram

2010-11-16 @ 17:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se