Kaos, motgångar och förväntningarDet är jättehalt och jättekallt ute. Kan vi inte få snö nu igen så att ishalkan försvinner? Som tur är ska det ju snöa imorgon. Me like a lot! Imorgon ska jag ha samtal med min behandlare F. Sen vi sågs sist har jag skrivit ner vad som triggar igång kaoset i huvudet, vilka motgångar som påverkar mig starkt och vad jag har för förväntningar på mig själv. Det var bra att skriva ner det. Känns som om jag har lite mer koll på vad jag ska vara uppmärksam på. Exempel på triggande situationer är när det ska tillsättas olja/fett i maten och jag inte tycker det behövs, när någon annan inte ska/vill äta av någon anledning. Då blir det totalt kaos i huvudet. Jag kan ha varit jätteglad ena sekunden för att när det här händer börja skrika/sura/bli arg osv. Ångesten kommer alltså.

Jag är tveksam om jag vill ställa mig på vågen imorgon. Är 110% säker på viktuppgång (fast det har jag varit förut och då har jag haft helt fel). Det finns både nackdelar och fördelar med att väga sig. Samtidigt så måste jag inse att jag ska gå upp några kilo, så siffrorna ska visa högre än förra veckan. Det är så svårt att acceptera bara... får se hur jag känner imorgon.

Jag kokade knäck idag, och den blev väldigt lyckad. Jag har nog ätit fler än vad psyket klarar av...ångesten slår på mig och jag förväntar mig inte mycket sömn inatt. Och jag som verkligen behöver sova. Har sovit så dåligt de senaste nätterna. Alldeles för få timmar... det ska bli skönt med samtal imorgon i alla fall. Efteråt ska jag gå på stan och leta julklappar. Kanske ta mig till polisen och fixa nytt pass också. Får se vad jag känner för.

Nu ska jag snart sova (blir väl om typ några timmar då). Behöver sova. Får sova.

Kommentarer
Postat av: Cilla

Detär bra att du trotsar ångesten, den kommer bli mindre ju mer du utmanar. <3

Postat av: bitteHej har just nu en tävling där 2 personer har chans att vinna varsitt presentkort på 1000 kr hos Nelly

2010-12-16 @ 17:14:34
URL: http://www.lovemercury.se/?p=1845

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se