Första veckan avklaradDet har varit en jobbig första vecka på dagvården. Mycket nytt, alldeles för lite sömn och mycket psykisk påfrestning. Jag känner nu hur trött min kropp är. Tankarna är elaka och planen var att gå upp vid åtta och gå ut på promenad. Jag lyckades som tur var stoppa de planerna. När jag hade gått ut och gett kaninerna mat däckade jag i sängen igen...

Nu har jag varit på loppis med mamma. Vi fyndade en kaninbur, några böcker och så. I eftermiddag ska jag till Dalby stenbrott (tror det heter så), och förhoppningsvis blir det badväder. Annars ska jag minsann till stranden och bada ikväll. Jag känner mig så fri när jag är i vattnet.

Dagen igår var jobbig. Även om det inte var lika mycket stillasittande som de andra dagarna så räckte det för mig. Vi hade planerat att vi skulle gå till torget och köpa frukt, men när gruppsamtalet drog ut på tiden så hann vi inte det. Det blev kaos i mitt huvud och jag ville inte prata när det var min tur, men det blev så ändå och det löste sig väl ganska bra. Efter dagvården mötte jag upp mamma och pappa och vi åkte "Rundan" i Malmö. Jag har aldrig åkt den så det var lite kul. Fick veta en del om Malmö som jag inte visst.

Nu ska jag klippa i tidningar. Känner att jag behöver lite peppscrapbooking.


Kommentarer
Postat av: Janina

trogen läsare är jag på din blogg. önskar dig all lycka och hoppas du kan ta dig ur den ätstörningshelvetet!

det är inget att leva i. kämpa!

kram

Postat av: caroline

hoppas du får en bra söndag =)

2010-08-08 @ 12:02:42
URL: http://ledsensflikkastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se