Det där med sömnJag borde egentligen sova nu. Jag ska gå upp om mindre än 6 timmar. Jag har inte lyckats gå och lägga mig tidigt någon dag denna veckan och varje dag har jag sagt att jag verkligen ska försöka den kvällen. Jag blir arg och besviken på mig själv. Vi pratar mycket om sömn på dagvården och om hur viktigt det är för att man ska orka med dagen. Att tillåta mig att sova har under lång tid varit ett problem för mig. Det blir ett bestraffningssystem och ett sätt att hantera ångesten. När jag inte kan ha full kontroll på maten så blir det sömnen som får ta smällen. Jag borde börja med min nattmedicin igen. Det jag håller på med är inte hållbart. Imorgon ska jag ännu en gång säga att jag kom i säng alldeles för sent och jag kommer återigen säga att jag ska försöka gå och lägga mig tidigare. Det räcker inte med att försöka. Jag måste nog göra som behandlare F. sa idag. Jag måste sätta upp tider så att jag kommer i säng. Det gjorde jag med min behandlare i Varberg. Det stod snyggt och prydligt i mitt behandlingsprogram hur sänggåendet skulle gå till.

Dagen har annars varit mycket upp och ner. Jag hade inskrivningssamtal med läkaren i förmiddags. Den där jävla vågen... jag vill inte påverkas av siffror, men det gör jag. Att vägningen var efter frukost och med en svullen mage gör ju inte saken bättre. Jag mådde inte bra efteråt. Det var jobbigt att gå ner och sätta mig med de andra och fortsätta med den dagliga uppföljningen. Tårarna ville rinna och jag orkade inte lyssna på någon annan. Ville bara bara själv.

Bortser jag från vågen har dagen varit okej. Men nu måste jag försöka sova. Är egentligen jättetrött...


Jag kommer ihåg när Elina och jag tog denna
bilden. Det var en värdefull paus i den helgens
kaos i Varberg.Kommentarer
Postat av: Maja

Kom igen tjejen, du fixar detta<3

Jag sov också jätte dåligt en period, somnade vid 2 vaknade vid 6-7. Sedan började jag med sömnhormoner(finns typ bara att köpa i usa, men min syster köpte åt mig och min pappa) och det har funkat toppen!Man kan få tag i dem i sverige också, men då behövs recept. Inga biverkningar får man heller, dvs man känner sig inte helt trött och seg dagen efter.

Jag tror på dig till 110%,

Kramar <3

Postat av: Anonym

Hej!

Oj, det låter tufft att inte tillåta sig att sova ordentligt. Jag är en sån som är otroligt kvällstrött så jag somnar nästan alltid runt kl.22, sen är jag morgonpigg och vaknar av mig själv runt kl.6, men då mår jag som bäst och känner att jag mår bra av att sova ordentligt. Så du måste nog verkligen försöka ändra dina rutiner.Förstår att vägning är jobbigt och ångestframkallande. Visade siffrorna uppåt eller? Samtidigt är det kanske det du behöver,för om maten inte gått så bra sen du blev utskriven från Varberg så finns ju en risk att du tappat vikt och då behöver du ju ta igen de kilona igen. Kommer du behöva dricka näringsdrycker på dagvården?Hoppas att din dag idag blir bra och ha en underbar helg!

2010-08-06 @ 08:38:15
Postat av: Anonym

Synd att vågen skall påverka ditt liv så mycket..men det kommer ordna sig, det kommer bli bättre. Kämpa på så kommer det lösa sig. Du är värd allt gott och allt vad ett friskt liv innebär. Stora kramar

2010-08-06 @ 08:47:51
Postat av: caroline

Hoppas du har en okej dag!!

själv ligger jag bara i sängen ,

orkar inget idag

2010-08-06 @ 12:51:44
URL: http://ledsensflikkastankar.blogg.se/
Postat av: Elin

Väger man sig inte när man kommer på morgonen, utan frulle menar jag? Lyssna inte på de dumma tankarna Sofie, du är fortfarande den "lilla" Sofie och det kan jag se på bilderna av dig.

Kram

2010-08-06 @ 17:12:29
URL: http://anxiousgirl.devote.se
Postat av: ❀elina❀

åh söta du!♥

just ja den kaosiga helgen! håller verkligen med! de va mysig stund..vi har haft många såna:)

gosh va ja saknar dej älskling!♥ snart måste vi ses vännen!

massa kramar

2010-08-07 @ 00:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se