Att inte tycka omNågot jag inte tycker om är fetaost och halloumiost. Det har ingenting med ätstörningen att göra. Absolut inte, jag tycker bara inte om det. Det är ett helvete att äta det. Jag klarar varken av smaken eller konsistensen. Man kan inte tycka om allt, men går man på dagvård så måste man göra det. Så enkelt är det.

Vi fick fetaost till lunch. Eftersom det stod quinoasallad på menyn så misstänkte jag att det skulle bli så. Det tog en stund innan jag tog min tallrik och gick och satte mig. Jag sa redan i måndags att jag inte klarar av att äta det. Jag har fått tvinga i mig det innan och fick göra det idag igen. Det tog tid att få ner det kan jag ju lova. Efteråt var jag inte glad och jag spottade ut hur äckligt jag tycker att det är...

Jag är jättetrött. Det är för att jag har oroat mig för den jäkla fetaosten hela dagen. Det har tagit på krafterna. När vi hade mindfulness innan lunch var jag nära att springa ut från rummet. Jag kände bara hur paniken steg.

Dagen har inte bara innehållit elände, utan det finns positiva saker också. I morse när jag kom fick jag en kram av S i receptionen. Roligt att träffa henne igen. Vi har pratat ett antal timmar under min dagvårdstid. Och efter lunch vandrade jag och två tjejer iväg till Panduro. Vi ska göra en telåda (en sådan som nästan alla gör i Varberg). Jag lyckades med att slå mina armbågar hårt i golvet i eftermiddags. Så kan det gå när man missar den stora kudden. Det gjorde faktiskt väldigt ont... blåmärken har jag också fått.

Aja, nu ska jag fixa middag. Ikväll ska maten gå bra hemma. Det har inte gått så jättebra de två andra dagarna... Hoppas ni har en bra dag!


Min telåda. :-)Kommentarer
Postat av: Anonym

Oh kära du, du har så rätt i att Sofie kan få ogilla något. Det behöver inte vara ätstörnigen som talar alltid. Starkt jobbat med matet även fast du inte tycker om det.Härligt att höra att dagen innehållit positiva delar också. Det gäller hitta de också för att klara av dagarna.Hoppas det blir någon minndag som faller dig i smaken. Då slipper du ju iaf osten.Stora kramar

2010-08-04 @ 19:03:01
Postat av: Kristina

Starkt av dig att göra vad som skulle göras..nämligen att äta lunchen...jag har också JÄTTE svårt för dessa ostar så jag vet hur du kände dig...tro mig! Sådant tar sååå mycket på krafterna vilket det inte är värt...Har några frågor till om Capios dagvård...(om du orkar med fler frågor...:)

Är du nöjd med din behandlare på dagvården?

Har ni en och samma vägningsdag varje vecka då alla ska väga sig eller man får själv välja vilken dag? Kläder eller inte kläder på vid vägningen?Älskar att läsa din blogg! Du är guld värd!!!Kram

2010-08-04 @ 20:14:34
Postat av: Elin

Har också någon liten undring ang dagvården. Vore snällt om du kunde svara.

Är det ok att vara helvegetarian där? Vet att i Varberg måste man äta kyckling/fisk.

Har man egét ansvar för näringsdrycker eller kollar personalen att man tar dem på dagvården? På Idun kunde man ju ta alla hemma om man ville. Är det en speciell sorts näringsdrycker de som har sådana dricker, eller får man välja märke själv?

Det låter som om du har kommit in i det lite nu iaf. Trots att fetan inte var någon hit.

Kram

Postat av: Maja

Tycker precis som du, att dessa två ostarna inte är goda. Som tur är har jag aldrig blivit tvingad till att äta dem, för äs skulle säkert hoppa på mig om jag försökte. Men vet hur det känns att äta något man absolut inte gillar, men du klarade det, grymt jobbaT!<3Du kämpar på gumman, jag vet att du kommer att fixa det här, lycka till med maten hemma ikväll<3

Kramar <3

2010-08-04 @ 22:14:27
URL: http://majzan.blogaholic.se
Postat av: M

Jag har en fråga ang. Dagvården. Där jag bor måste man vara underviktig för att få gå dagvård. Eller i alla fall om man är anorektiker. Har man bulimi får man vara underviktig/normalviktig/överviktig och ändå gå dagvård, men som anorektiker får man inte gå kvar när man nått normalvikt. Är det så på eran dagvård, att man måste vara undeviktig?Jag tycker det är hemskt att man inte får gå kvar bara för att man är normalviktig. För det sitter inte i vikten, det sitter i huvudet. En som är normalviktig kan vara mycket sjukare i en ätstörning än en som är underviktig.

2010-08-05 @ 12:24:34
Postat av: Anonym

Hur har dagen varit på dagvården idag? Hoppas du slapp sånt du inte gillar till lunch.Hur gick middagen hemma igår? På vilket sätt har det gått dåligt de andra dagarna? Hoppas du kan använda din familj som stöd.

2010-08-05 @ 21:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se