Dålig start på veckanVarför vaknar jag pigg tidigt på morgonen på helgen, men på vardagarna är jag helt däckad? Det är inte speciellt roligt. Det vara alltså svårt att ta mig ur sängen imorse. Somnade om några gånger. Dagen i sig har också varit jobbig. Min dumma mage ställde till det och lägg till sömnbrist på det så förstår ni att jag inte var på så trevligt humör. När jag dessutom tvingades äta fruktyoghurt till frukost blev det ännu värre. Jag satt, tyst som en mussla, och åt/petade i min frukost. Behandlare S satt bredvid och hjälpte till så gott det gick. Tur det.

Den dagliga uppföljningen var rätt jobbig. Många känslor bubblade upp och tårarna var nära. Jag var extremt rastlös när det närmade sig lunch. Kunde inte sitta stilla, och då sitter jag ändå på golvet hela tiden... Lunchen kunde blivit en smethistoria det också, men en tidig klapp på ryggen av behandare F hjälpte ganska mycket. Men allt smör hamnade inte där det skulle.

Ja, ni märker att jag har sjuka och dumma beteenden för mig. Inte bra alls. Jag ska krypa till sängs snart. Borde redan ha gjort det, men ja...det är som det brukar. Jag och lillasyster är inne på att åka till Fuerteventura istället för Egypten. Det blir nog bra. Och till dig som undrade om det inte skulle vara ost ovanpå spenatenchilladasen (receptet som jag la upp för några dagar sedan), och nej inte enligt receptet. Men klart att man kan ta det om man vill.

Nä, sängen kanske? Nja...lite scrapbooking först tror jag.Kommentarer
Postat av: janina

jag har inte varit inne på din blogg nu på länge men snälla gulle sofie. du får inte låta en ätstörning vinna över dig. du är värd så himla mycket. vill du spendera ditt liv på sjukhus? vill du leva som ett benrangel? eller vill du kämpa hårt nu och bli frisk. kunna göra vad du vill. utbilda dig och börja jobba. hjälpa andra och satsa på saker du mår bra av. tänk efter. styrka till dig, kram!

Postat av: Anna

Du har kommit så långt Sofie, ge inte efter nu...du mår bra av att äta mat, det vet du ju självklart men påminn dig själv hela tiden...Det är så lätt att trilla tillbaka igen men det är ju som du själv säger, du vill väl inte göra om hela denna resa åter igen??? Du är jätte fin nu men det skulle göra dig gott att gå upp några kilon ytterligare för att kunna släppa den hårda kontrollen. Kämpa Sofie, det är livet som är värt att leva, inte sjukdomens liv...

Kram

2010-09-01 @ 18:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se