MalmöfestivalJag har haft en underbar kväll! Vi inledde med en karuselltur, vilket blev en repris från förra året. Som jag skrek, men jäklar så kul! Illamåendet efteråt behöver vi inte låtsas om. Vi satt ganska däckade på marken, haha. Så kan det gå. När Anna lämnade oss knatade jag och Cilia till scenen där Melissa Horn skulle spela. Jag älskar hennes musik! Så underbar! Har ni inte lyssnat på den så gör det!

När konserten var slut vandrade vi (och typ alla andra) till Stortorget där Lars Winnerbäck skulle spela. Vi stannade inte där speciellt länge eftersom det var alldeles för mycket folk. Vi gick till Lilla torg och tog något att äta istället. Sedan gick vi tillbaka till Stortorget och efter ett impulsivt infall satt vi i Pariserhjulet och såg att hela torget var fullpackat med männniskor. Vi fick se mer där uppe i luften än vad vi hade gjort på marken. Väl nere på marken igen stod vi och lyssnade en liten stund. Men alldeles för mycket folk och dåligt ljud jagade bort oss därifrån och istället blev vi publik till en Michael Jackson danstävling. Väldigt roligt!

Imorgon är det måndag igen. Upp tidigt alltså... lika bra det. Jag får mina pengar imorgon i alla fall. Det ska bli roligt!

Natti!


Många som ville se Lars Winnerbäck. Vi
hade bra utsikt från Pariserhjulet i alla fall.Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för den mysiga studen innan mitt extrema illamående som tvingade mig hem. Hihi! :) <3

Postat av: Anonym

Oh unna dig något riktigt fint för pengarna...det är du värd...Hoppas du får en fin måndag. Kramar

2010-08-23 @ 07:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se