EnsamhetJag är inte på topp för tillfället. Det blir inte lika mycket bloggning då. När jag mår så här vill jag helst av allt gömma mig under täcket och försvinna långt bort. Men idag har jag varit i stallet en stund. Skrittade ut en runda och lyckades glida av hästryggen när Viril hoppade till. Klantigt.

Eftermiddagen här hemma har varit katastrof. Jag får ingen ordning på maten och ångesten. Är så trött på detta nu. Vill fan bara kunna leva. Att det ska vara så svårt... Jag promenerade till affären för att få en paus från allt. Köpte tuggummi, läkerol (sånt som jag ska låta bli), tidning och wokgrönsaker. Nu sitter jag ensam i soffan med mat i magen, och tuggandes på tuggummi. Mamma och pappa är på kräftskiva och lillasyster är i Malmö. Jag blir nog ensam hela natten.

Jag längtar tills imorgon. Då ska jag snurra runt i karuseller med Cilia (och Anna?) och efteråt ska vi lyssna på Melissa Horn och sen Lars Winnerbäck. Det ska bli super!

Nä, nu ska jag fortsätta spendera tid med mig själv.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var inte många kvar. Jag hade behandlare E och trivdes bra med henne. Hur tycker du Capios behandling är?

2010-08-21 @ 20:37:25
Postat av: Anonym

Usch, trist att du ska behöva kämpa mot demonerna så mycket. Men tycker du inte att du har många olika redskap och verktyg med dig från tiden i Varberg? Eller har du tappat allt totalt sen du kom hem därifrån? För nånstans måste du ju veta hur du ska äta för att må bra (så som du åt i Varberg). Förstår att det kan vara tufft att få det att funka men man MÅSTE ge emot tankarna för att komma ur en sån här sjukdom, men det vet du ju redan. Hoppas i alla fall att du får en bra dag imorgon och kan få ordning på maten. Du kan väl ta hjälp av din familj. Kan du inte säga till din mamma och/eller pappa att DE ska fixa all mat till dig, för då behöver du inte tänka på det och maten blir serverad. Det har jag gjort vid perioder då jag har haft det tufft med maten och det har hjälpt.Ha en bra kväll och glöm inte kvällsfika!!!

2010-08-21 @ 21:07:28
Postat av: Maja

Du klarar av det här gumman, min dag har inte heller varit på topp, men nu blickar jag bara framåt mot morgondagen. Livet med äs är så sjukt jobbigt, men vi ska fixa det här! Det är värt så mycket att få leva och må bra, vi är värda det. Äs kan gå och dränka sig själv eller vad fan som helst, är så sjukt trött på henne nu.

Puss och kram, jag tror på dig <3

Postat av: sara

dem ska jag också se :)

2010-08-21 @ 22:20:06
URL: http://sarasteinhooltz.blogg.se/
Postat av: CiliaSes snart fining <3

2010-08-22 @ 13:49:16
Postat av: Anonym

Hoppas du får en fin konsertkväll. I morgon stundar en ny vecka med kämpande. Ge inte upp. Det kommer bättre tider.....Stora kramar

2010-08-22 @ 21:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se