En musslaJag ska krypa under täcket alldeles strax. Borde egentligen redan ligga där eftersom jag ska släcka lampan klockan 23. Jag är inte så bra på det där...men det visste jag redan. Jag tänkte bara ge er en snabb update om dagen.

På den dagliga uppföljningen slöt jag mig som en mussla. Höll på att få panik av att sitta där och ville inte prata alls. Jag blev arg och irriterad när behandlarna försökte dra ur mig orden. Jag sa att jag varken ville eller orkade prata om känslor och allt. Tillslut fick jag som jag ville och jag och G. fick gå en runda på stan och köpa frukt på torget, och te. Det var underbart att komma ut en stund. Efter lunch fick vi gå en runda på stan till. Vi var på jakt efter en SkipBo-kortlek (ett måste ju) men hittade bara en som var svindyr, så det får fixas på annat vis. Istället för att spela SkipBo fick vi roa oss med att planera luncher och mellanmål till nästa vecka. Roligt!

Jag har som vanligt varit i stallet nu på kvällen. Det blev en mysig ridtur trots vädret. Vi klarade oss nästan undan regnet. Det kom en skur när vi nästan var hemma. Och jag som var modig (eller dum) och lämnade regnjackan i stallet... Så kan det gå, men jag känner att jag börjar komma in i ridningen mer och mer nu. Det känns väldigt bra!

Nu ska jag försöka sova. Jag är sämst på att gå och lägga mig...

Det är nu som livet är mitt.
Jag har fått en stund här på jorden
och min längtan har fört mig hit.
Jag vill känna att jag lever,
all den tid jag har ska jag leva som jag vill.
Jag vill känna att jag lever,
veta att jag räcker till.

Kommentarer
Postat av: Therese "tisa"

SkipBo-kortlekar brukar gå att köpa i leksaksaffärer. Kram

2010-08-19 @ 09:38:27
Postat av: Maja

Den sången har jag sjungit på två konserter, en absolut favorit för mig! <3

Den får mig att vilja kämpa, trots att allt känns skit. Känner igen mig så otroligt mycket i låten, och nu har jag verkligen insett att den bara säger till mig vad det är som jag måste göra. Det ska få göra ont, men vi ska fixa det här!

Jag tror på dig tjejen, massa kramar <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se