NärvarandeDagen har minsann rullat fram fort. Jag var ovanligt närvarande på dagvården och var inte alls nära att somna. Framsteg där ju! Det kändes bra idag. Maten gick okej, men jag inser själv nu efteråt att jag kladdade och pillade lite i lunchen. Lite smör som hamnade på fel ställe och sås som smetades ut... Jag gör det utan att tänka på det.

Pappa har varit så gullig och både kört mig och hämtat mig i Malmö. Imorgon ska han jobba så då ska jag också åka med honom. Väldigt skönt att slippa bussen. Stallet har jag också hunnit med idag. Det blev en underbar ridtur i solnedgången. Livet är härligt ibland! Stallet ger mig både energi och gör mig lugn. Det gillar jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sorry att jag inte har svarat på era frågor förresten. Jag ska se om jag hinner sammanställa dom ikväll. Men först duschdax!


Pappa, lillasyster och jag förra sommaren.


Kommentarer
Postat av: Maja

Jag vet att du kan fixa det tjejen, jag höll nog på med att smeta ut sås och smör i ett år. Men nu innan sommaren slutade jag med det. För hur kan det hjälpa mig att bli frisk? Inte ett dugg!

Låter verkligen mysigt med en ridtur i solnedgången, det kan verkligen få en att bli lugn!

Massa kramar till dig <3

Postat av: Anonym

Underbart att du hade en hyfsad dag igår, det är först när man uppmärksamma och metvetandegör misstagen man gör som man kan förändra och göra annorlunda nästa gång. Då hamnar både smöret och såsen i magen, det det ska :) Det grejar du, envisheten har du inom det för att greja det.

Härligt med en ridtur också. Har du egen häst eller hyr du? Eller hur funkar det?

Stora kramar till dig, hoppas du får en toppentisdag :)

2010-08-17 @ 06:35:51
Postat av: Tuva

Stallet renar och lugnar verkligen själen <3 Frizonen nummer ett! Du kommer klara detta tjejen.Stor kram

2010-08-17 @ 13:20:49
URL: http://metrobloggen.se/kampainidetsista

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se