Snart vänder det. Hoppas jag...Ni är så söta. Era kommentarer gör mig så glad. Jag önskar bara att jag kunde se vad ni ser. Känslorna och tankarna är extremt elaka. Jag försöker acceptera det normala, men det är inte lätt. Vill helst av allt gömma mig under täcket och stanna där ett bra tag.

Trots måendet körde jag till Malmö nu i eftermiddags. Jag antar att det var en sorts flykt också. Slippa äta och istället gå genom hela stan... Jag gick i alla fall till Panduro och köpte ett scrapbookingalbum. Har massa blad som ligger löst. Måste få lite ordning och reda på det. När jag gick tillbaka började regnet ösa ner och det bara rann av mig när jag kom fram till bilen. Tajta jeans som dessutom är blöta är ingen höjdare när måendet är så kasst. Väl hemma bytte jag om och myste ner mig i soffan. Lite mat och en film har gjort mig sällskap.

Regnet fortsätter ösa ner, och det blixtrar och åskar. Det blir en myskväll i min ensamhet. Mamma och pappa är borta, och lillasyster ska väl snart ge sig iväg. Jag ska få i mig middagsmat sen tänkte jag. Måste bara vinna kriget i huvudet.

Jag hoppas ni har det helt underbart!

Kommentarer
Postat av: Anna

Klart det vänder! Du har börjat en ny behandling, du är i början på ditt nya, snart friska liv. Du kommer bli frisk och du kommer må BRA! Du klarar detta <3 Vi tror på dig, vi vet att du kämpar och att du kan nå fram till mål!

Postat av: Anonym

Ja tänk om du kunde se den söta, fina tjej som vi ser. Men kämpar du på med maten o tankarna så kommer det lösa sig, det kommer bli bra, det finns många som lyckats besegra monstren och du kan också besegra djävulen på axeln, den ska inte gå segrande ur striden. Hoppas du får i dig middagen o att du har en riktig mysig hemmakväll. Det är skönt ibland också. Stora kramar

2010-08-14 @ 19:21:37
Postat av: sara

klart du fixar det! dränk de dumma tankarna! <3

2010-08-14 @ 21:29:40
URL: http://sarasteinhooltz.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag vet att det kommer att vända för dig, du kommer fixa detta gumman! <3

Jag tror på dig stenhårt, trots att det känns jobbigt nu kommer det att bli bättre. Har hur mycket ångest som helst för att jag till slut har accepterat att dricka en näringsdryck/dag men jag vet juu att det är det bästa för mig.

Kom igen tjejen, visa äs att det är du som bestämmer!! <3

Massa kramar<3

2010-08-14 @ 21:49:07
URL: http://majzan.blogaholic.se
Postat av: Malin;

Ge aldrig upp söta du; det finns ett bättre (och otroligt mycket roligare) liv än detta. Tankarna och känslorna är trots allt enbart just tankar och känslor så länge du låter det stanna just där.Var rädd om dig hörredu! <3

2010-08-15 @ 11:32:03
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: m

Du får inte ge upp! Du vet innerst inne att tankarna bara är fel, du är långt ifrån tjock och fel. Däremot är du säkert en underbar person på insidan (iaf av det jag läser!!!) Och du ska inte behöva må dåligt. tänk efter; Du hat ETT liv, är det verkliogen värt att slöösa bort de? Du kan ha det fantastiskt kul, njuta av och älska mat. Framförallt tycka om dig själv! DU kan min vän!!! Jag tror på dig, komihåg det!!!! Kram!

2010-08-15 @ 23:30:53
URL: http://fightfightfight.blogg.se/
Postat av: Janina

kämpa sofie!

2010-08-16 @ 18:49:45
URL: http://janinaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se