Ledig dagLedig från dagvården idag. Vi slutade ju efter lunch igår och har ingen mer dagvård den här veckan för att personalen är på kick-off med de från Capio i Varberg och Stockholm. Som jag har berättat innan så var Gisela van der Ster hos oss och pratade igår. Hon sa mycket intressant och jag märker att jag tänker på ett helt annat sätt nu. Jag kunde ta till mig mycket av det hon sa och tro på det. Det känns skönt. Det visar att jag har kommit en bit på min väg mot friskheten. Även om det känns förjävligt just nu med alla tankar och ångest så vet jag vilken väg som är den rätta. Jag vinner ingenting på att ramla tillbaka för då måste jag bara göra allt en gång till.

Jag tog en liten sovmorgon idag. Släpade mig ur sängen vid halv 10. Åt frukost och fixade lite och var sedan i stallet vid 11. Det blev en liten äventyrstur. Vi red på vägar vi aldrig har ridit på och hamnade lite varstanns. Tur att det är tröskat på åkrarna nu så att man kan gena där om det skulle bli helt fel.

Nu kommer mamma snart hem och då ska vi handla. Till middag ska vi göra enchiladas med köttfärs och spenat. Gottigt! Annars tror jag att det blir en lugn kväll. Jag hade planer på att åka in till Malmöfestivalen, men jag tror inte att jag orkar. Kroppen känns helt slut så jag får nog försöka ge den vila. Alltid lika svårt...


Om det är någon som kan lugna ner
mig så är det mina älskade kaniner.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Ok kära du, det låter toppen att Gisela var bra och att hennes budord var vettiga och att du kunde ta dem till dig. Jag anar att du har läst hennes bok mattilåtet, annars är det ett tips. Den är bra och värdefull i kampen om att bli frisk. Du vill och kan mer ön du tror. Du grejar detta :)Kul och bra att hästarna inspirerar dig och ger dig bättre tankar...det är nyttigt att göra saker man mår bra av. Hopppas det blir några bra dagar trots ledigt från dagvården. Tänk på att du inte vill backa!Stora kramar

2010-08-26 @ 16:53:59
Postat av: Anonym

Hur känns det att inte ha nån dagvård idag? Hur har maten funkat? Får du till det med alla måltider när du är hemma själv? Och när du tar sovmorgon,hur gör du med lunch och sånt då? Skjuter du på alla måltider eller tar du sovmorgon för att kunna slippa undan någon måltid? Hoppas i alla fall att du tänker till och gör det som är RÄTT för att bli frisk och inte tar den enkla vägen för att slippa obehag.Låter som en god middag. Har du nåt recept på det?Ha en bra kväll. Låter smart att vara hemma och vila om du känner att kroppen behöver det.

2010-08-26 @ 17:07:20
Postat av: Maja

Hoppas att det gick bra idag gumman, det låter som att du fick en väldigt bra dag. Hade gärna varit på den föreläsningen ska jag säga, men har fått hem boken Mattillåtet nu som jag såklart ska läsa.

Du fixar det här gumman, stallet är en väldigt bra medicin :)

Puss<3

Postat av: Jazzy

Djuren är det bästa man har, så var rädd om dem & njut av varje sekund tillsammans!

2010-08-26 @ 18:47:29
URL: http://jazzyjazzy.blogg.se/
Postat av: karin

Hejsan. Kan du inte skriva och berätta lite om vad han när hon va hos er? :)

2010-08-27 @ 09:07:22
URL: http://bubbelsoda.blogg.se/
Postat av: matilda

härligt att du har dina djur! :) DU är grym och komihåg det!

Kram

2010-08-27 @ 18:45:28
URL: http://fightfightfight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se