HemmadagÅngesten jagade ut mig på promenad. Det blev en väldigt intressant promenad måste jag säga. Jag blev skrämd av en groda, dränkt av regnet och upplyst av blixten. Inte så ofta man får uppleva det minsann. Nu sitter jag på golvet i mitt rum och dricker te. Jag ska snart krypa ner i sängen. Jag är tveksam till om jag kan somna när det åskar och blixtrar så som det gör, men jag får väl göra ett försök.

Jag har varit hemma idag. Jag använde min ömmande hals som ursäkt till att ligga kvar i sängen i morse. Det känns skönt faktiskt. Jag behövde nog en lugn dag hemma, istället för att kämpa för att hålla mig vaken i soffan på dagvården. Jag fick träffa hela familjen samtidigt och bara det kändes bra. Efter lunch körde mamma och jag till Malmö och köpte nya ridskor och ridbyxor till mig. Sedan handlade vi några saker så att jag skulle kunna baka bröd. Jag började baka vid typ halv sex och var färdig vid åtta. Två olika sorter blev det i alla fall. Jag kan lägga ut recepten imorgon.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Jag hoppas jag får sova bra inatt. Imorgon är det dagvård som gäller. Kanske kan jag hitta på något kul efteråt? Får väl se vad som dyker upp...

Kommentarer
Postat av: tiger

ja, det är väl inte så bra i längden, men så långt framåt orkar jag inte tänka ;)

kul att du verkar trivas i stallet med Viril :)

kramar

Postat av: Fia

Hoppas du får en bra dag och att halsen känns bättre! Fortsätt kämpa.Kram

2010-08-13 @ 09:10:33
URL: http://vagentillfriheten.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hoppas du har en bra fredag men dagvården o att du hittar på nåt kul sen...Kram kram

2010-08-13 @ 13:06:31
Postat av: sara

sköt om dig! du har varit en förebild, du fixar det<3

2010-08-13 @ 18:49:08
URL: http://sarasteinhooltz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se