En helt vanlig söndagHemskt vad seg man kan vara då. Lite söndagstrött kanske? Det var längesen jag kände det. Dagen har rullat på i lagom takt. Jag sov alldeles för länge (fast det får man göra ibland tycker jag), sedan har jag fixat och donat med olika saker. Varit några timmar i stallet och även kaninerna har fått lite extra uppmärksamhet idag. Nu är det snart middag. Fläskfilé och ugnstekt nypotatis och morötter. Ångesten är jäkligt stark, men jag ska äta ändå.

Jag känner mig ganska uppgiven emellanåt. Vet inte vart jag är på väg. Förstår inte hur jag ska kunna acceptera min kropp och vikt. Samtidigt vill jag leva och må bra, och då tjänar jag ingenting på att gå ner i vikt. Min kropp trivs så som den är nu och då borde jag låta den vara så. Varför ska det vara så svårt?

Imorgon är det dagvård igen. Jag både vill och inte vill (ni kanske kan gissa vilken del av mig som vill vad). När jag kommer hem flyr jag till stallet. Där springer tiden iväg och jag hinner inte tänka så många dumma tankar. Jag längtar redan.

Nu är snart middagen färdig tror jag. Senare ikväll ska jag gå en liten lugn promenad tänkte jag. Bara rensa hjärnan lite. Och så ska jag verkligen försöka komma i säng i tid. Jag måste sova för att orka. Jag behöver inte straffa mig själv med utebliven sömn. Ingenting blir bättre av det.

Var rädda om er!


Hellre fri än instängd.Kommentarer
Postat av: sara

stallet är näst bästa medicinen, efter maten då! men visst är det så himla lättande? jag vet att du fixat det! dagen kommer, då du inte behöver tänka på mat. kramar<3<3

Postat av: Anonym

Du saknar inte varberg alltså? Känns det bra att vara hemma igen? Vad saknar du med varberg och vad saknar du inte?

2010-08-15 @ 19:46:58
Postat av: Anonym

Du ska inte känna dig uppgiven redan, du har stora chanser att lyckats. Du fxar detta! Kom igen. Heja heja!Det är bra med dagvården, så länge du tänker och handlar så är det bra för dig att gå där. Du får inte backa nu.Vad händer om man går ner i vikt på dagvården? Får man sluta då? Har de sådana regler?Stora kramar till dig. Jag tror på dig!

2010-08-15 @ 19:48:50
Postat av: Anonym

Bra att stallet lockar och att det är en stunds vila från alla tankarna, tids nog kommer de försvinna o du slipper att rymma för att slippa tänka. Var rädd om dig!

2010-08-15 @ 19:49:55
Postat av: Rebecka

Jag känner med Dig. Även om vi alla är olika och har olika upplevelser av saker och ting, så vet jag precis hur det känns att inte vara "hemma" i sin egen kropp... Även om anorexins väg är otroligt tuff o hård o tom, iskall, mörk, så är det enklare på något vis att ha en riktning, veta var man är på väg (ner...) än att försöka sträva efter balans; viktmässigt och i livet generellt.En lite privatare fråga, men som Du ändå kanske kan svara på; tillåter Din kropp sig än att ha mens?Har Du/Ni på dagvården ett specifikt "mål" med Din tid och behandling där (typ; kunna äta vad som helst, på en viss tid, inte känna ångest etc)?Önskar Dig en fin söndaskväll!

2010-08-15 @ 20:53:58
Postat av: Maja

För mig är musiken den bästa medicinen, men sedan kommer såklart stallet.

Förstår precis hur du känner dig, och jag hoppas verkligen att middagen gick bra. Du kommer fixa detta tjejen, de på dagvården hjälper ju dig enormt mycket. Själv försöker jag klara det här själv, för jag vill verkligen inte in på någon typ av behandlingshem igen, så nu kämpar jag på hårdare än någonsin!

Jag tror stenhårt på dig tjejen, massa kramar till dig <3

2010-08-15 @ 21:58:14
URL: http://majzan.blogaholic.se
Postat av: Mia

Snälla fortsätt kämpa på allvar för att inte falla tillbaka, du har redan varit där en gång. När jag har "feltankar" eller negativa tankar så kikar jag in på Cims blogg,eller någon annan som verkligen inte ger sig ett uns ävenom de också har det jobbigt.Kramar

Postat av: Janina

gulle vännen. du kan klara det!

2010-08-16 @ 18:50:41
URL: http://janinaw.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas du haft en fin måndag, i kämpandets tecken. Önskar dig en bra vecka. Detta grejar du!

2010-08-16 @ 19:29:39
Postat av: Frida

Vet du vad som krävs för att man ska få gå dagvårdsbehandling på capio i Malmö?

2010-08-16 @ 20:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se