Att leva eller inte levaJag har svårt för att bestämma mig om livet är något värdefullt eller inte. Det är något jag har kämpat med i många år...det börjar som tur är luta mer och mer åt att livet är värdefullt. Det är dags att börja leva på riktigt. Uppleva saker och ta risker. Jag vill inte leva i en trygg bubbla. Då tröttnar jag lätt. Jag behöver bli modigare och våga mer. Jag vill inte tvingas avstå saker för att jag inte vågar. Det trygga är inte alltid det bästa.

Ni skulle se mig nu. Min outfit består av oversize t-shirt, randiga knästrumpor och hippiehårband. Jag blev nämligen genomblöt när jag gick hem från bussen, så ja då kombinerade jag ihop denna outfiten. Känns lite roligt sådär.

Dagen har varit okej. Massa ångest under lunchen som var pastarör fyllda med ost och skinka. Mycket petande och utsmetande på tallriken, så jag fick en tillsägelse och då skärpte jag till mig lite. Men det var ingen rolig lunch. Ångesten sitter i lite fortfarande. Jag ska äta middag med mamma i alla fall. Dags att börja med maten nu förresten. Kycklingfilé ska det bli.

Det regnar fortfarande. Tråkigt... men det är bra program på tv ikväll, "Fångarna på fortet" och "Time out". Så roligt!


Jag var blöt när jag kom hem...Kommentarer
Postat av: Anonym

Här har det inte regnat idag skönt...synd att su haft regn...blir kanske bättre i morgon.Nu är det dags att leva..kasta dig utför stupet bara...det känns läskigt i början men det kommer bli bättre....Maten kommer inte att vara ett problem, utan en normal del av livet...Jag ska med se fångarna på fortet...det är liksom lite nostalgi över det hela :)

2010-08-23 @ 19:16:27
Postat av: Maja

Du kommer få ett så bra liv utan äs, det lovar jag dig. Vi kämpar på tillsammans och vi ska segra, så är det bara!

Fångarna på fortet, gud vad jag älskade det programmet, och gör fortfarande!

Massa kramar <3

Postat av: a

jag känner igen mig i at leva i en trygg bubbla. Det är det som är så farligt med ÄS, man hitar sitt mönster och vill oftast inte släppa det.. därför är det så bra att du vill komma ut och göra saker utanför bubblan, du är modig!

Kram och sov gott!

2010-08-23 @ 21:52:49
URL: http://bulimiflickan.blogspot.com/
Postat av: CiliaTa och boka in det där hoppet sötnos :) Snacka om att vara modig och göra något utöver det vanliga!pusspuss

2010-08-24 @ 09:05:51
Postat av: Sara

Sofie, kämpa på nu!

Det kan enbart bli bättre och det vet du innerst inne. Skriv ner en lista med positiva respektive negativa saker som har med anorexin att göra. Vad hindrar dig från att leva det liv du vill idag!?

Kom igen nu tjejen, du kan!

Kramar

2010-08-24 @ 11:12:11
URL: http://sarabaaara.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du har kommit en bra bit i dina tankar, livet är verkligen värdefullt. Tycker du är jätte duktig och gjort en otrolig resa. Men du måste bestämma dig för att du verkligen vill leva ett härligt liv och att livet är värdefullt, en gång för alla.Du klarar detta!!! Har dagvården gått bra dessa dagar?Kram kram

2010-08-24 @ 21:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se