22.22



Hm...det är läskigt hur ofta jag brukar titta på klockan när den är 22.22. Hur kommer det sig att jag tittar just då liksom? Bara en sak som jag kom att tänka på nu när jag ännu en gång har gjort det. Men nu ska jag skriva om något vettigare, haha. Dagvården var helt okej idag. När vi hade mindfulness fick vi känna, lukta och smaka på en liten aprikosbit. Jag har gjort den övningen innan och jag tycker att den är väldigt bra. Efter lunch pratade vi om träning och hur det påverkar oss och hur vi vill att det ska vara. Intressant att prata om. Jag vill träna utan att tänka kompensatoriskt, för att det är roligt och för att kroppen mår bra av det. Jag hoppas, och tror, att det kan bli så. Jag har alltid älskat att träna och sporta!

Idag har jag äntligen fått tag på min person på försäkringskassan. Hon skulle försöka skynda på beslutet om aktivitetsersättning så att jag förhoppningsvis kan få pengar snart. Förmodligen kommer jag att få pengar för hela året, från det att jag blev inlagd i Varberg. Det gillar jag!

Efter dagvården snurrade jag runt i stan en ganska bra stund. Det var inte meningen. Hade jag köpt mina skor från första början så hade jag inte behövt gå fram och tillbaka så. Dumma tankar... jag blir så arg på mig själv. Det blev ingen ridning idag, därav turen i stan. Farligt när planer ändras så...

Nä, nu ska jag göra mig iordning för sängen. Klockan elva ska jag försöka släcka. Det är min utmaning för dagen.

Natti!



Kommentarer
Postat av: sara

vad glad jag blir att dagvården var okej idag! du fixar det<3

Postat av: M

Kan du inte skriva mer om övningen med aprikosen? Jag fattade inte riktigt vad den gick ut på. Vad ska man lära sig av den? :)

2010-08-11 @ 14:11:48
Postat av: karin

Du kommer bli rik om du ska få pengar för alla de månader du varit i Varberg!! Jag har aktivitetsersättning och det är mkt i månaden man får. Så du kommer kunna shoppa och leva loppan med de pengarna ;)

2010-08-11 @ 17:29:28
URL: http://bubbelsoda.blogg.se/
Postat av: tiger

du är inte ensam med att osannolikt ofta titta på klockan precis när den visa 22.22 ;) tycker också det är helt mystiskt :)

2010-08-11 @ 19:15:23
URL: http://madebytiger.blogg.se/
Postat av: S

Jag tycks ofta kolla 22.22 (men sällan 11.11...), men även 17.26 och 17.13 av någon anledning=)

2010-08-11 @ 20:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se