Imorgon börjar allt igenSista dagen på "sommarlovet". Det är blandade känslor, men det ska bli jätteskönt att dagvården börjar imorgon igen. Nu jävlar alltså! Jag ska övervinna anorexin. Jag ska ta kontrollen över mitt liv. Jag ska kunna göra allt det som jag vill och drömmer om. Det är dags nu. Jag får ingenting bra utav att leva i det sjuka. Nej, frisk är det som gäller om jag ska kunna njuta av livet!

Jag åkte som sagt till landet i fredags. Hela fredagen var underbar. Jag åt bra, njöt av omgivningen, åkte traktor och myste med katterna. Men en kommentar förstörde den sena kvällen. Godisskålen framför mig förvandlades plötsligt till rena giftet. Men jag tvingade mig själv att ta en godisbit till. Ångesten var enorm. Igår tog jag tåget från Simrishamn till Malmö. Sen bussen hem och efter en timme hemma tog jag bussen till Malmö igen. Jag träffade fina Anna och vi trängdes på Malmöfestivalen och stod framför stora scenen i 2 timmar och 45 minuter. Sarah Dawn Finer och Mika avslutade det hela bra som tur var. Men jäklar vad vi hade ont i benen efteråt. Och hörde dåligt gjorde vi också, haha.

Hemma väntade pizza. Jag hade gått med på det. Trött som jag var. En kycklingpizza med lite ost. Det kändes skönt att sitta där med mamma och pappa och äta pizza en lördagkväll. Ångesten kom efteråt. Vattenmelon, torkad papaya, pepsi max och te hamnade i magen i alla fall.

Jag får be om ursäkt för den tråkiga och dåliga bilduppdateringen. Min kamera bestämde sig för att sluta fungera. Så jag får låna mammas kamera lite då och då. Men det får gå det också. Nu ska jag gå ut i det fina vädret. Solen skiner ju!

Kommentarer
Postat av: tisa

Du kommer att klara det. Du kommer att kunna bli fri från anorexins klor. Jag tror på dig!<3

Kram

Postat av: Anna

"Alltså, de spelade högt."

"Vaaa?"

"Mina öron, hör inte så bra."

"VA!?"

hihihi det var en upplevelse ;)jag har foton från då, får skicka dem till dig. :)

puss på diiiig

2009-08-16 @ 12:21:14
Postat av: Victoria

Oho, hur visste du det? :OMen du får komma ihåg att ångest är nyttigt för dig!

Ett tecken på att du faktiskt tar ett steg för att trots "monstret" = jättebra~Hoppas att det kommer att vara en bra avslutning på lovet för dig också~ <3kram

2009-08-16 @ 14:37:34
URL: http://kastanjeflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se