Snurrat mycket och högtOj...jag är helt slut. Min energi är som bortblåst och jag har typ gäspat hela dagen. Men jag har trots det tagit mig igenom dagen på ett bra sätt. Självbilden gick helt okej. Vi pratade om motivation och lite annat. Lunchen gick väl också bra. Lax med mangochutney, färskpotatissallad och en yoghurtsås. Lite mycket tvång i mitt huvud var det nog. Äta en sak i taget... men idag orkade jag inte bry mig. Efter lunch hade jag samtal med min behandlare. Det gick bra och två guldstjärnor fick jag. Jag har gjort förändringar som syns och även om jag inte direkt kan se det så kan andra det. Det känns bra måste jag säga. Nu äter jag på ett mer kompetent sätt, sträcker på mig mer... så ja, framsteg har jag gjort!

När samtalet var slut och jag hade gått ut så blev jag inkallad igen. Det min behandlare sa då drog ner mitt humör. Den stora teckningen som C och jag målade i tisdags fick inte längre sitta kvar på väggen eftersom det finns dom som kan påverkas negativt av den på grund av vissa saker som är på den. Jag blev chockad eftersom ingen sa något i tisdags. Och jag kände mig dålig och skyldig. Min behandlare sa att jag skulle släppa det. Alla gör vi fel.

Efter melliset gick jag och C till Malmöfestivalen och åkte karusell. En som snurrade mycket och högt! Shit, som jag skrek. Jag hängde inte med och efteråt var jag ganska skakig, haha. Men kul var det! Och det var precis vad vi behövde. Lite uppmuntran.

Ikväll ska jag utmana mig. Jag ska äta en daimstrut! Det var min favoritglass när jag var mindre och hela sommaren har jag sagt att jag någon dag ska våga mig på den. Så ikväll ska jag minsann klara det! Jag har vägning imorgon dessutom. Jobbiga, dumma siffror jag måste tvingas se. Men det är imorgon. Nu är det snart dags för glass!


Vårt konstverk.Kommentarer
Postat av: m

Tro på dig själv, Du är bra precis som du är!OCH tro på det!

I belive in you!

<3

Postat av: Anonym

Hurra för glass! Det var en mycket bra idé snäckan :)Nu när jag gick hem ville jag kasta mig upp i karusellen en gång till hihi...det var så härligt!Ja, nu är teckningen nere, men kanske lika bra det, jag vet inte. Men jag förstår inte vad vi gjorde fel egenligen. Vi menade ju i alla fall inte att trampa någon på tårna :( Jag släpper det med ett "de vet nog vad de pratar om och bäst att lita på det".Ha en mysig kväll, så ses vi i morgon.

pussnos

2009-08-20 @ 21:32:18
Postat av: Anonym

och en sak till...daimglass är faktiskt väldigt gott :)/Cilia

2009-08-20 @ 21:35:59
Postat av: sara

Det kommer gå bra ska du se =)

2009-08-20 @ 22:33:39
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Rebecca♥

vad var dey som var "dåligt" på den teckningen? :S

2009-08-20 @ 22:42:53
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se