Ett år sedanJag kom nyss på vilken dag det är idag. Det är ett år sedan jag bröt ihop. Ett år sedan jag låg under täcket, storgråtandes och svarade på mammas frågor. Det var då hon var tvungen att inse sanningen. Det som alla andra hade sett och kommenterat hela sommaren. Jag hade tappat många kilo och blivit väldigt smal. Anorexi. Det var sanningen. Inte någon glutenintolerans som jag försökte inbilla alla. Sanningen var tuff att höra. Men då började kampen mot ett friskt liv.

Ett år sedan. Jag mår bättre. Det gör jag, men vikten är fortfarande alldeles för låg.Viktuppgången skrämmer fortfarande mig lika mycket. Englandsresan som var planerad förra hösten tänkte jag att jag kunde åka på nu i höst. Ha, jag är inte ens i närheten. Men jag ser mitt mål klarare nu. Jag vill så gärna och jag tar mig lättare upp när jag har ramlat lite. Dagvården börjar igen på måndag. Det är en nystart. Nu har jag chansen att övervinna anorexin. Nu måste jag våga!

Idag blir det jobb och sen i eftermiddag ska jag ha samtal med min behandlare. En heldag blir det alltså. Ikväll ska mamma och pappa bort så det blir en lugn kväll här hemma. Skönt faktiskt. För antagligen är jag helt slut efter denna dagen. Men nu ska jag äta frukost. Hungern börjar komma så smått. Det är trevligt!


1 år och två dagar sedan. 
Jag och älskade syster. <3
Kommentarer
Postat av: Emelie

Okej,vad bra att det känns rätt bra ändå :)Jag tror på dig!

Styrkekramar <3

Postat av: Mindy

Att "komma ut" är väldigt svårt.. Det känns konstigt när man själv anar vad man har hamnat i men inte vill vara nykter nog att se vad det verkligen är. Att sen kunna säga orden, höra dem, och veta att det är en själv de orden handlar om, ens egen sjukdom man pratar om, känns väldigt konstigt, till o med overkligt..Jag gick flera år och folk anade bara lite hit och dit i och med vikten ändrades hit och dit.. Att vara öppen om det i början är helvetiskt, tyckte jag. Nu, med tiden känns det bättre och inte alltför främmande längre, trots att man vissa dagar undrar om det verkligen är sant..Kramar

2009-08-12 @ 17:16:31
URL: http://mindypum.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Håller ordagrant med Mindy...

2009-08-12 @ 17:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se