Tuff dagJag har ont i magen. Det har varit en tuff dag matmässigt. Svamp- och västerbottenostpaj till lunch och scones till mellanmål. Och näringsdrycker på det. Inte konstigt att magen säger ajaj... Men jag är nöjd med dagen. Det jag är nöjdast med är att jag i princip satt helt still mellan lunch och mellanmål. Jag låg på kuddarna i skapanderummet och pratade med fina människor. Väldigt skönt måste jag säga. Och innan lunch hade jag träffat Anna och gått en härlig promenad. Så jag måste säga att det har varit en bra dag. Jag har tagit mig igenom den på ett bra sätt tycker jag.

Jag vet inte riktigt vart jag har mig själv nu. Jag är beredd på en stor krasch. Elefantkänslorna vill inte försvinna. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Måste det kännas så här? Jag förstår inte att vågen kan visa dom siffrorna som den gör. Det får inte plats fler kilo på min kropp. Inte en chans. Åh, jag vill försvinna. Jag orkar inte med detta. Och jag som har underbara människor runtomkring mig som vill hjälpa mig och som tror på mig. Hur kan jag tveka då?

Imorgon är jag ledig. Jag är inne i vecka sju av behandlingen och från och med nu är man ledig på onsdagar. Det känns inte sådär jättebra eftersom det är många dagar som går bort dessa två veckorna. Jag vet inte hur det kommer gå. Jag hoppas att jag har styrkan att hålla huvudet ovanför vattenytan...men det känns väldigt ostadigt.

Nu måste jag börja tänka på middag. Ingen hunger och inget sug. Men det löser sig som alltid...Kommentarer
Postat av: emelia

du är verkligen JÄTTEDUKTIG!

<3<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se