I need helpIdag sov jag till halv 10. Det är fantastiskt måste jag säga. Jag har drömt en massa inatt. Konstiga drömmar, men jag vet varför jag drömde om det. Okej, lite av det i alla fall. Men handen på hjärtat så går det inte precis strålande för mig just nu. Maten minskas, mer bli förbjudet, kolhydrater och fett är livsfarligt... Och tvångsmotionen blir en allt större del av mitt liv. Till och med jag inser att detta inte är bra och att det inte hjälper mig ett dugg åt det friska hållet. Istället är det tvärtom. Jag har dessutom vägning på måndag. Tänk om den visar mindre? (Ett högt skratt hörs i mitt huvud. Mindre siffror? Haha, aldrig. Du som är stor som en elefant!)

Nästa vecka är det dagvård måndag-tisdag. På onsdag har jag samtal och sedan är det ledigt resten av veckan. Det känns inte ett dugg bra vilket jag har sagt till min behandlare. Jag vinglar fram just nu. Den stora frågan som hela tiden snurrar i mitt huvud är om jag behöver mer hjälp? Dagvården räcker kanske inte för mig? Det är en skrämmande tanke, men just därför är det kanske rätt. Det som skrämmer mig mest är nog det som jag behöver egentligen. Avdelning 33 i Lund kom på tal i torsdags igen, men nej, nej, nej. Jag tänker då inte ligga på något sjukhus. Då finns det bättre alternativ.

Nä, vet ni? Jag tänker INTE ge upp. Jag ska vinna över anorexian. Hur det än blir. Idag är det lördag och jag ska minsann försöka ignorera alla dumma tankar och äta godis eller något annat gott ikväll. Lördag är myskväll! Så det så!


Januari 2008. Myskväll hos en vän. Det känns då längesen...Kommentarer
Postat av: Elle

Hej!

Har varit på avd 33 och ibland kan det behövas, sjukdomen är så stark, svårt att vinna över den på egen hand eller ens med dagvård. Går ju alltid att luras, man kan alla knepen. Tänk på att en inläggning är en investering i ett friskare liv och att den absolut inte varar för alltid. Alla vill ju bara att du ska få vara frisk.

2009-08-29 @ 12:49:59
Postat av: Zsaza

Ibland behöver man mer än dagvård...jag behövde det. Man måste lyssna på sig själv.Du har inte funderat på Capio?Kramis

Postat av: Zsaza

Skickade ett mail till dig istället för att ha värsta utläggningen här:)Kramis

2009-08-29 @ 14:44:05
URL: http://perardua.blogg.se/
Postat av: Sofie

Elle: Jo, du har rätt. Både jag och alla andra vill att jag ska bli frisk. Men avd 33 känns inte rätt. Det är Capio i Varberg som jag har tänkt på. Så jag ska prata med min behandlare om det.

Kram!

2009-08-29 @ 19:41:45
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Cilia

Du har ett enormt mod Sofie...jag tror faktiskt aldrig jag har mött någon som besitter så mycket värdefull insikt om sig själv som du. Alla som träffar dig faller pladask :) och vi är många som inget hellre vill att du ska få må bra!Jag tror så mycket på dig hjärtat.

Ha en skön lördagskväll! Sagan om Ringen på Tv t.ex?ses på måndag, ska kolla upp min samtalstid och om vi kan byta (om du fortfarande vill) Jag är ju ändå i stan som sagt och tar mig lättare till I.pussnos!

2009-08-29 @ 20:23:43
Postat av: Mille

Du är så stark sofie! Ge inte upp, för du är värd allt det bästa här i livet! Jag hejar på dig! Kämpa! <3 massa styrkekramar

Postat av: amelie

hoppas att du ¨får komma till varberg gumman!!!!! Vore nog super för dig. Du är grymt stark som vändt om och bett om mer hjälp. Du är bättre än bäst!

Vi får ha en mysis+sötis dag snart och jag och mysisnörden tar med systemkamrorna. En fin höst dag med löv i alla de olika färger.om du har undringar/frågor/ideér ang behandligshem eller nått så finn jag här för att hjälpa till så gott det gå!

2009-08-30 @ 00:53:39
URL: http://amstrams.blogg.se/
Postat av: Sofie

Cilia: Du är otrolig vännen. Dina ord gör mig alltid så glad! <3

Ses imorgon! :)

Puss å kram!

2009-08-30 @ 08:52:59
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Anonym

capio i varberg är riktigt bra.

2009-08-30 @ 16:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se