Pang boomIdag har jag gråtit. Massor dessutom. Det känns som om det är det enda jag har gjort. Jag känner mig helt tom. Jag har ont i hela kroppen och är jättetrött. Vad gör jag?

Dagen har varit lång och jag minns knappt vad som har hänt. Men kortfattat kan jag säga att jag inte får någon remiss till Capio i Varberg. Anledningen? Avdelning 33 i Lund finns och eftersom det kostar mycket mer att skicka mig till Varberg än Lund så är Lund det enda alternativet. Varför ska allt handla om pengar? Hur kan man ens jämföra Capio och avd 33? Visst det är dygnet-runt-vård båda två, men det är ändå helt olika. Eller är jag helt ute och cyklar?

Sedan är det tydligen mitt eget fel att människor vill ta hand om mig. Jag utstrålar tydligen något i stil med att "kom-och-ta-hand-om-mig-för-jag-klarar-inte-mig-själv". Ber jag om det? NEJ! Uppskattar jag en kram och fina ord? JA! Eftersom jag har underbara vänner som jag trivs med. Vi tar hand om varandra.

Jag vet inte vad som snurrar i mitt huvud nu. Jag är besviken, ledsen och arg. En rejäl chock har jag fått. Jag vågade be om mer hjälp, men vad gjorde det liksom? Jag mår bara ännu sämre. Men jag ska kämpa vidare. Jag lovar. Jag tänker inte ge upp. På något vis ska det väl gå...Kommentarer
Postat av: Anna

FAN vad jag är TRÖTT på deras jävla dåliga stil - du är ju inte den första som blir nekad! Seriöst, annan läkare = remiss direkt.

Det är bara ren bullshit med pengar - om det nu finns den typen av behandlingar, varför ska man då inte använda dem?! Blir så arg... Du förtjänar ju bara det bästa, Sofie!

Ge inte upp pga det här - du kan, du kan, du KAN! Men remiss får du fixa på annat håll...

Tycker om dig, min vän. <3

2009-08-31 @ 17:23:22
Postat av: Mergime

tydligen är pengarna mer värda än vi

människor som mår dåligt.

nej jag får utbrott

alltså guuuud, så var det för mig

också när jag väl bad om hjälp

så viftade dom bara bort det. suck

men mycket starkt av dig att

be om hjälp, har ni ingen familjeläkare som kan fixa något ? ta hand om dej vännen !

Postat av: Elle

Har varit sjuk i 11 år och från och till försökt få remiss till Varberg. Anade att det inte skulle gå för dig heller (håller med om att allt handlar om pengar), det var därför som jag skrev att avd 33 är ett alternativ, typ det enda alternativet. Kram

2009-08-31 @ 18:17:00
Postat av: Madde

Stå på dig! jag tror vi är många som tror du kommer fixa det här!

2009-08-31 @ 18:21:13
URL: http://maddeabrahamsson.blogg.se/
Postat av: Janina

Kämpa vidare!

Synd att du inte fick remiss till Capio men jag hoppas ändå att allt ska ordna sig för dig för du verkar vara en underbar människa som förtjänar ett frisk liv!

2009-08-31 @ 18:26:16
URL: http://janinaw.blogg.se/
Postat av: amelie

JÄVLA IDUN!!!!!!!!!!!!!!Vänd dig till en annan psykiatrisk öppenvård (den du tillhör, gissar trelleborg?), boka en läkartid där och jag lovar att du kommer få remissen skickad till Varberg!

Skit i jävla Idun, det är ju inte dom som betalar ens så varför neka dig det???!!!!GE INTE UPP!!! STÅ PÅ DIG, DU KOMMER ATT FÅ KOMMA TILL VARBERG!Bamsekramar<3

2009-08-31 @ 18:42:30
URL: http://amstrams.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh,vad arg jag blir! Det är likadant här,man blir inte remissad p.g.a pengar.

Det är så sjukt! Men fortsätt kämpa,skrik,gråt och försök att verkligen visa att du BÈHÖVER faktiskt mer hjälp,och att capio känns rätt!

Kram <3

2009-08-31 @ 18:50:30
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Zsaza

Men gud vilken dålig stil! Se till att få besöka en annan psykiater, så har du säkert större chans att få remissen skriven! Jag beställde tid hos en helt privat psykiater, då var det inga problem alls!Kramar

2009-08-31 @ 19:51:12
URL: http://perardua.blogg.se/
Postat av: sandr

Jag känner igen det. De gjorde likadant med mig. Jag ville ha remiss till capio, men de erbjöd mig slutenvården i malmö ist. För det var billigare för dom.... Helt sjukt. Men lova mig att aldrig ge upp, det går att bli frisk!!!! KRAMAR

2009-08-31 @ 20:37:31
URL: http://lillasana.blogg.se/
Postat av: Louise

nej vad tråkigt gumman! vad är avd 33 då? du är säker på att du inte vill ge det en chans? kan ju vara bättre än man tror.. kram<3

2009-08-31 @ 21:11:00
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: tiger

har hört av andra från malmö att dom har haft problem med att komma till varberg, men efter kämpande har det ofta fixat sig, men inte alltid.

jag tycker med att du ska gå till en annan läkare, idun har inget med varberg att göra, egentligen, inte pengamässigt.

och det är STOR skillnad på 33:an och Capio.Kämpa på!

2009-09-01 @ 09:19:53
URL: http://madebytiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se