"Bara" att drickaIdag är det lördag! Och det är soligt och varmt ute! Jag har nyss ätit lunch. Resterna från igår + några köttbullar. Till middag igår åt vi kassler och kamutvetesallad. Så himla gott. Har ni inte smakat kamutvete så tycker jag att ni ska göra det. Koka det och blanda sedan i gurka, tomat och persilja (smått) och citronsaft. Servera den ljummen eller kall. Verkligen jättegott! Ikväll blir middagen också god. Räkor! Mums!

Jag sitter just nu och kämpar för att få i mig näringsdrycken. Att det ska vara så svårt... Det gäller att inte tänka under tiden man dricker. "Bara" att göra det. Mamma påpekade igår hur tunnt mitt hår har blivit. Jag tappar fortfarande en del hår. Inte ett dugg roligt. Så varför ska det vara så svårt att dricka näringsdryckerna och acceptera att jag måste gå upp i vikt? Jag vet ju att det är det som krävs för att jag ska kunna ta mig ur denna skiten. Och jag vill ju göra det. Mer än något annat. Detta är inget liv. Det är bara ett rent helvete som jag överhuvudtaget inte vill leva i.

Nä, nu måste jag ut. Vi ska snart cykla till affären och köpa räkor. Kanske hittar jag något annat gott också. Det är ju trots allt lördag. Ikväll blir det mys med mamma och storasyster. Härligt!


Jag ser skum ut på bilden, men den är i alla fall tagen (av mig själv) när
jag hade klättrat en bra bit upp och hade en underbar utsikt.Kommentarer
Postat av: Anonym

aw, det är så jobbigt med håret. men vet du vad? jag märker att ju mer jag går upp i vikt och desto bättre jag äter, desto bättre blir mitt hår. det är sån otrolig skillnad från nu och bara någon månad sedan. till och min frisör kommenterade det... så ja, fortsätt kämpa, för du tjänar SÅ mycket på det. jag lovar <3

2009-08-01 @ 14:40:37
Postat av: mergime

usch, jag tappar också MÄNGDER med hår

så sjukt störigt och jobbigt

för man hittar de vart man går.

och även är jag inte underviktig. hmm

aja ha en fin dag sweetie, krams!

Postat av: amanda

du är duktig som kämpar med ND :) jätteduktig :) vilken sort o smak gillar du bäst? eller smakar alla lika illa? ;) vad har du gjort idag goding? KRAMIs

2009-08-02 @ 19:47:26
URL: http://bootylicious.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se