Stranden är bästa tankeställetI förmiddags gick jag en promenad längs stranden. Jag gick och plaskade i vattnet och det var så underbart så jag ville inte vända och gå hem igen. Därför fortsatte jag tills stranden tog slut och ringde hem och bad dom hämta mig. Stranden är det bästa tankestället som finns. Att se alla glada små barn som njuter av dagen är inte fel det heller. Det får mig att bli så glad! Jag hann tänka mycket under min promenad och jag kom på en sak. Ett stort problem jag har är att jag hela tiden tänker på allt som jag inte har gjort. Istället för att tänka på det som jag faktiskt har gjort och upplevt och vara nöjd och glad över det så vill jag hela tiden göra något mer. Jag blir aldrig nöjd verkar det som. Eller det är något som hela tiden talar om för mig att jag måste göra det och det och det... men det är helt fel ju. Jag borde vara nöjd och glad över det som jag har gjort. Man kan inte göra allt. Ibland måste man välja. Så just då njöt jag av att jag gick på stranden och kände att det var sommar. Jag behövde inte göra någonting annat.

Jag måste ta en sak i taget. Det blir lätt så att jag påbörjar hur många saker som helst, men avslutar det inte. Det är bara stressande. Nä, jag har mycket att lära mig och jobba med. Snart kommer mamma och pappa hem och då ska vi spela kort. Det är så mysigt att sitta med familjen och göra det. En skön avslutning på dagen och veckan. Imorgon ska jag jobba. Men det är först imorgon. Det ska jag inte tänka på nu...Kommentarer
Postat av: sandra

Det är så sant det du skriver.. Man tar inte vara på saker man har, man blir aldrig nöjd. tråkigt men sant..Bra att man kommer på det och försöker ändra på det iaf =) Kram på dig!

Postat av: ZDarling, Sofie - tänk på allt Du vill göra, SKA göra, kommer att göra.Wow ! :)

2009-08-11 @ 14:19:30
Postat av: ZeldaSofie, you can have whatever you want. ANYTHING you can imagine. You name it. It's yours. Done deal. Zip, zap. Bing, bong. Ka-pow.Oh, but you have to go get it. K?;)

2009-08-11 @ 14:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se