SovmorgonEn riktig sovmorgon blev det denna söndag. Underbart! Att det innebär en sen frukost och en mindre lunch, eftersom vi ska iväg, orkar jag inte bry mig om. Jag gör mitt bästa och försöker leva mitt liv utan att hänga upp mig på maten och mattider. Jag måste våga gå upp i vikt och se hur det känns. Jag kan inte vara fast i denna låga vikten och förvänta mig att må bättre. Det funkar inte. Hur tufft det än är och hur jävligt det än känns att behöva gå upp i vikt så är det det jag måste göra. Jag kan alltid välja att gå ner i vikt igen. Så är det. Alltså måste jag våga förändra, och inte hålla på och "tramsa" som jag har gjort så länge.

Efter lunch ska vi köra min storasyster till Lund och på vägen dit ska vi besöka någon gård som odlar hallon. Det ska bli roligt att gå i butiken och se hur mycket man kan göra av hallon. Det kommer antagligen bli fika där. Då ska jag ta något som JAG vill. Några dumma tankar ska inte få bestämma.

Nu ska jag ut en runda. Tror att jag ska ta en promenad till stranden. Det är så mysigt att komma ner där och känna att det verkligen är sommar...

Kommentarer
Postat av: mergime

ha en fin dag du

låt inte de dumma tankarna förstöra en sådan

solig dag, kram :)

Postat av: sandra

Du har helt rätt inställning tjejen! =)

Du kommer bli frisk en dag, jag lovar!

Hemma från gotland igen förrsten.. hihi. Kramar

2009-08-09 @ 13:21:40
URL: http://lillasana.blogg.se/
Postat av: Sandra

Bra skrivet! Du måste våga. Det är det enda som krävs, våga gå emot rädslan. Vet du någon fd anorektiker som ångrat sitt val om att bli frisk?nej, tänkte väll det. Så kör gärnet! Heja dig!!!! KRAM!

2009-08-09 @ 15:34:31
URL: http://backtofuture.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se