Sanningen gör ontDetta är ingen bra dag. Massa tankar som snurrar i huvudet. Jag mår inte bra alls. Mamma övertalade mig att följa med och äta mjukglass. Efter mycket tvekan följde jag med, men när vi nästan var framme svek modet mig. Ångesten var enorm. Värre än på länge...

Jag börjar undra om jag klarar av detta. Jag vill bli frisk, jag vill verkligen det. Jag vill leva ett "normalt" liv. Jag vill plugga, jobba, resa, umgås med alla härliga vänner... ja, det finns hur mycket som helst som jag vill göra. Men kanske är det så att jag behöver mer hjälp? Kanske räcker inte den hjälpen jag får på dagvården? Jag har insett att jag nog är sjukare än vad jag förstår, och vad familj och vänner förstår.

Dessa tankarna skrämmer mig. Jag vill låta tårarna rinna tills det inte finns några kvar. Hela dagen har elefantkänslorna plågat mig. Just nu vet jag varken in eller ut. Jag vill inte längre. Jag vill att detta får ett slut. Jag orkar inte mer.

Jag måste bort. Jag kan inte leva här bland allt gammalt. Det funkar inte. Det förstår jag nu...Kommentarer
Postat av: Madde

Massa styrkekramar!!!

Postat av: Emelie

Jag kan lova att du vill bli frisk,men vi har alla dagar när man tvivlar.

Styrkekramar <3

2009-08-23 @ 19:35:57
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Det gäller sig att bestämma sig en gång för alla att bli frisk och inte hålla på att vela. Du är super duktig som kämpar på. MEN allting tar sååååån tid, men jag lovar dig att det går att bli frisk. Jag trodde inte heller att det gick att bli frisk efter 6år med sjukdomen, men här sitter jag idag och är lyckligare än någonsin:)..

Och du jag lovar dig att en viktuppgång är något du verkligen behöver.. Man kan inte bli frisk utan att slippa gå upp i vikt! Forsätt gå emot tankarna, ät förbjudna saker, gå upp i vikt, så sitter du där en dag. En lycklig tjej, med enorma mål om livet som du kan uppfylla UTAN att ha med dig sjukdomen!

Trots att man har bestämt sig för att bli frisk så måste man tillåta sig själv att ha dåliga dagar, för att lättare kunna uppskatta dom bra :)Lycka till tjejen. Du fixar det! :)

2009-08-23 @ 19:47:12
URL: http://viktoriaberglund.blogg.se/
Postat av: sandra

Du kommer bli frisk, jag lovar dig!! Det går att bli frisk. Kämpa på! Kramar sandra

2009-08-23 @ 20:29:00
URL: http://lillasana.blogg.se/
Postat av: Louise

om du står ut med dom här jobbiga känslorna nu så kommer du snart kunna göra allt det där du drömmer om! kämpa på gumman <3

2009-08-23 @ 21:11:43
URL: http://myworld2.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se