Negativ idagJag mår inte speciellt bra. Efter mycket beslutsångest bestämde jag mig för att inte jobba i eftermiddags. När jag satt på bussen hem kändes det inte bra. Jag kände mig extremt dålig. På bussen var jag nära att somna och när jag la mig i sängen här hemma somnade jag. Jag väcktes av telefonen och hade verkligen ingen aning om vilken dag eller vilken tid på dygnet det var. Jag vet att jag tog rätt beslut att inte jobba. Jag behövde komma hem och ta det lugnt. Men varför känner jag mig så himla dålig?

Dagen har varit ganska jobbig. Ångesthantering och sedan en jobbig lunch. Pestopastasallad med kyckling och fetaost. Jag hatar fetaost och dessutom soltorkade tomater och oliver. Fetaosten och tomaterna fick jag ner på något vis, men oliverna gick inte. Jag försökte verkligen. Det känns som ännu ett misslyckande.

Jag känner att jag är ganska negativ idag. Kameran glömde jag hemma såklart. Men imorgon ska jag minsann inte glömma den. Det får räcka så här för stunden. Dags för middag snart och jag har noll hunger. Men det löser sig på något vis...


Fina blommor hos farmor.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se