Ledig dagIdag blev den en liten sovmorgon för mig. Välbehövligt tror jag. Det största problemet blir maten. Frukosten var inte uppäten förrän vid halv elva så jag får väl satsa på att äta lunch vid ett-tiden. Annars blir det för sent. Men det fixar sig på något vis. Jag får ta en sak i taget. Det blir bäst så. Jag har inga som helst planer för idag. Jo, kanske gå ner till banken. Tror jag gör det i eftermiddag. Jag tror att jag behöver en lugn dag. Det är den absolut bästa utmaningen för mig. Att inte springa runt på massa olika ställer, utan att bara ta det lugnt helt enkelt. Fixa småsaker som gör att jag inte känner mig så stressad.

För en stund sedan slog jag ner tältpinnar vid kaninernas inhängnad eftersom dom bröt sig ut igår igen. Jag och mamma fick jaga runt dom en bra stund i trädgården innan vi lyckades fånga i dom. Dom var på utbrytarstället nu direkt igen, men nu går det inte att ta sig ut. Men jag ska hålla extra koll på dom idag.

Det känns att hösten är på väg. Det är lite kyligare ute, men fortfarande så varmt så att jag kan gå i shorts och linne i trädgården. Åh, denna dagen ska jag verkligen ta vara på. Göra små saker som behöver göras. Det känns så mycket bättre sedan när jag har det ur vägen. Så det ska jag göra. Baka bröd har jag också tänkt göra. Favvisbrödet! Det var längesen nu.

Nä, nu ska jag fortsätta fixa och dona.


Fortfarande lite sommar.Kommentarer
Postat av: Zsaza

åå, baka bröd, vad mumsigt!:) (och framförallt duktigt, hehe)

Postat av: Linda

favvisbrödet är jättegott. Ska baka det i dagarna.

2009-08-26 @ 19:27:32
URL: http://peaklinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se