Jag är bäst på minigolf!Det får bli en liten uppdatering innan jag ger mig av igen. Jag ska ut och äta med mamma, pappa och storasyster.

Dagen började med vägning och dom siffrorna vill jag bara glömma. Vågen visade mycket högre siffror än förra veckan. Jag trodde att jag skulle börja gråta. Ville bara sjunka under jorden. Men jag inser nu att eftersom magen strejkade och inte vill funka alls så kan både den och dom lite tyngre kläderna påverka resultatet. Jag försöker inbilla mig det i alla fall. För det känns förjävligt. Samtidigt så upprepar jag för mig själv att jag ska upp i vikt. Varför är det så svårt för mig att fatta?

En stund efter frukost vandrade vi bortåt Ribban och spelade minigolf. Jag vann överlägset! Och så roligt vi hade. Helt underbart! Sedan åt vi lunch på kallbadhuset. För min del blev det kycklingsallad med quiona. Helt okej var det. Det var alla getingar som förstörde stämingen. Och alla spindlar som skrämde slag på oss.

Nu måste jag byta om. Vi ska cykla om en liten stund. Skriver mer ikväll!
Kram så länge!Kommentarer
Postat av: Anonym

Ibland hoppade vikten så för mej med, väldigt jobbigt att ta men eftersom man är tvungen att stå ut lyckas man liksom göra det till "okej". Du klarar detta galant=)

2009-08-06 @ 22:01:47
Postat av: förra inlägget var från...

// Joanna

2009-08-06 @ 22:02:23
Postat av: Rebecca♥

Du, vikten hoppar.. även om det är svårt att inse. Ibland gick jag upp över 1 kg på en vecka.. Men du, tänk också på att det INTE ÄR MATEN som gör att du går upp utan näringsdryckerna!

Postat av: CiliaDu är helt enkelt bäst, du sopade banan med resten av oss hihi....men men, jag är en god förlorare. :)

Så mysigt vi hade, visst var det skönt att få skratta och tramsa?! Fast när spindlar och skit kröp upp på mitt ben, övervägde jag seriöst att hoppa i havet...Du gör ett fantastiskt jobb hjärtat, glöm aldrig det! Och tänk på alla resor och roliga saker du vill göra....och du tänk; var är du om ett år? Jag vill att du ska skratta och må bra.. Lilla Sofie på äventyr!ses på tisdag sötnos! Heja dig!

2009-08-07 @ 09:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se