Frågor och svarJag fick några frågor som jag ska svara på nu.

Jag undrar lite hur "träningstvånget" ser ut för dig, eller om du tycker att du har det?
Jag har minskat ner på min tvångsmotion mycket under sommaren. Innan var det många och långa promenader, mycket hoppande på studsmattan, alltid göra något och inte sitta ner mer än nödvändigt. Jag hade också lite träning som jag var tvungen att göra innan jag fick gå och lägga mig.
Nu är det inte alls lika mycket, även om jag känner att det börjar komma tillbaka så smått. Men jag kämpar så gott jag kan för att hindra att tvångsmotionen tar över för mycket av mitt liv igen. 

Hur många tjejer (?) är ni på enheten/dagvården du går på, och hur fungerar det hos er; finns de hos er som sondas och sitter i rullstol?
Det finns 20 platser på dagvården. Och ja, bara tjejer. Jag vet att där har varit någon kille någon gång, men det är sällan.
Nej, ingen sondas eller sitter i rullstol. Alla äter normala portioner och de som är underviktiga dricker dessutom näringsdrycker.

Hur känner du inför att "umgås" med andra sjuk. Blir du triggad åt fel håll, stöttar ni varandra eller blir du avskräckt?
Vi har en bra sammanhållning på dagvården och alla kämpar för att bli friska. Vi stöttar varandra och pratar mycket. Eftersom man umgås så mycket lär man känna varandra ganska bra. Vissa kommer man närmare och jag har fortfarande kontakt och träffar några av de som jag gick med på dagvården i höstas/vintras.
Jag är rädd för att bli triggad åt fel håll, men det har jag aldrig blivit på dagvården. Jag har istället fått massa stöd från underbara människor.Kommentarer
Postat av: AnonymTack för Dina svar på mina frågor :)

2009-08-28 @ 21:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se