Dagvård och jobbÄntligen hemma. En heldag har det varit. Jag hade tänkt att blogga i morse, men hann inte. Kanske lika bra det. För jag vet inte om det hade kommit ut så många ord från mig i alla fall. Jag var extremt trött. Det var tungt att ta mig ur sängen, speciellt när alla andra låg och sov. Men jag kom upp och pappa var snäll och skjutsade mig till bussen. Jag var på sommardagvården i förmiddags. Hände inte så mycket där idag. Men jag fick en glad överraskning då söta C kom. Sedan gick jag med och hämtade lunchen. Vår kock har semester så vi hämtade mat från en indisk restaurang. Jag som har varit i Indien tyckte inte att det smakade ett dugg indiskt. Dessutom skrämde all sås livet ur mig.
Efter lunchen vandrade jag till pappas jobb där jag har fått timanställning nu under sommaren. Jag får alltså själv bestämma när och hur mycket jag vill jobba. Helt perfekt! Så där var jag i några timmar och tog sedan bussen hem.

Ofta när jag gör nya saker så försvinner hungern helt. Mellanmålet var ingen höjdare idag. Ett äpple och en näringsdryck fick det bli. Och så tog jag en persika nu när jag kom hem. Jag borde vara hungrig. Men jag känner inget alls. Till middag blir det tacos i alla fall. Det är gott, även om det är lite ångestframkallande. Men just nu orkar jag inte bry mig. Jag SKA upp i vikt. Så det så.

Nu ska jag hjälpa till med maten. Och jag hoppas att hungern kommer. Det vore väldigt trevligt tycker jag.Kommentarer
Postat av: Mindy

Ja jag är lite nervös. Jag känner lite att jag inte vet hur det är, om det är antingen smala eller knubbiga där? Jag är mittemellan, normalsmal just nu eftersom jag gått upp fem kg med en ny medicin jag börjat med vilket känns jättejobbigt. Nu tillhör jag varken jättesmal som jag var innan eller knubbig utan är mellan så vet inte riktigt :( Jag kommer nog gå ner i vikt när jag börjar där känns det som. Det känns jobbigt alltsammans. Är det fler än du som ska fortsätta nu i höst som du känner? Jag känner ingen där och ja, jag är blyg..Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se