SiffertrubbelJag hatar alla dumma siffror. De bara förstör. Jag orkar inte krigas. Vill bara kunna acceptera och vara lugn. Men nej, det går inte. Dagen har varit fylld av ångest, dumma tankar och bara jobbig helt enkelt... Jag kämpade mig igenom förmiddagen, vilket inte var det lättaste. Efter lunch orkade jag inte längre och sa till en behandlare att jag ville gå hem. Jag tog mina saker men I stoppade mig i dörren. Jag sa att jag bara spred massa negativt och orkade därför inte vara kvar. Jag fick inte gå därifrån, men behövde inte vara med på gruppen i alla fall. Istället skruvade jag ihop stolar. Det är ganska ångestdämpande. Tur det...

Jag åkte med pappsen hem och körde direkt till stallet sedan. Jag lyssnade på kroppen och tog bilen faktiskt. Lite stolt över det. Det var skönt att rida en runda. Helt underbart väder. Sensommarvärme. Härligt! Något som inte är så härligt är att jag börjar bli riktigt förkyld. Har ont i halsen, huvudet och nyser och hostar...vill inte bli sjuk nu. Har inte tid med det.

Imorgon är en ny dag. Jag hoppas den blir lite mindre ångestfylld.

Kommentarer
Postat av: [kampen tillbaka]

Kämpa på min vän,hoppas din dag blir bättre imorgon!Btw- tycker du att Capio har gjort

positiv inverkan i ditt liv,hjälper de dig

tillräckligt ?

Undrar lite för jag ska komma på bedömning där.

kram gullet,sov så gott :*

Postat av: Anonym

Låter som att du har det tufft just nu. Var det vikten som ställde till det för ditt mående? Med tanke på att du skrev att du inte kan acceptera det så antar jag att det var en liten viktuppgång. Om det var så är det ju bara bra eftersom du skrivit tidigare att du inte är uppe i normalvikt än. Tror att du verkligen måste jobba aktivt med att försöka acceptera och inse att du ska ha en normalviktig kropp.Fortsätt kämpa och ta all hjälp du kan få på dagvården. Hur många veckor har du kvar där nu?

2010-09-24 @ 05:41:42
Postat av: Elin

Åh vännen, hoppas det känns bättre idag. De där

j-kla siffrorna ställer till det så otroligt mycket i huvudet trots att de egentligen inte betyder någonting. Håll fast och kämpa på!

Kram

2010-09-24 @ 10:57:36
URL: http://anxiousgirl.devote.se
Postat av: [kampen tillbaka]

Sv; Okej vad skönt att de hjälper!

Har inte fått någon tid och dom hade

sagt att de kunde ta lite tid.

Hur känns det idag?<3

2010-09-24 @ 18:05:19
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se