Nu ser det ljust ut igenJag har haft två bra dagar. Måndagen var som sagt ett kaos, men igår var måendet bättre och även idag. Jag hade samtal med min behandlare efter mellanmålet igår och då blev jag ganska pepp. Det funkade jättebra hemma igår. Jag kom hem ganska sent och var då även trött så jag beslöt mig för att inte åka till stallet utan försöka vila istället och äta ordentligt. Maten gick jättebra, men jag tvingade ut mig på en liten promenad. Men det kändes bra i alla fall. Jag gick till och med och la mig i tid. Ibland funkar det minsann!

Dagen idag har varit okej den också. Jag hade ett litet samtal med läkaren efter frukost. Mina blodprover såg bra ut, bara ett värde som var lite lågt men inget farligt. Hon passade på att väga mig också. Typ tre veckor sen sist... jag hade gått ner. Tyvärr kändes det alldeles för bra... men jag är inte långt ifrån normalvikt. Vikten har hoppat lite upp och ner sedan jag kom hem från Varberg.

Vi spelade kubb efter lunch. Roligt att munhuggas lite, haha. Det var uppfriskande att vara ute också. Så ja, dagen har varit okej. Jag har varit i stallet också. Nu ska jag äta kvällsmål. Får bli yoghurt och frukt som vanligt. Gottgott!


Sommarminnen!Kommentarer
Postat av: Maja

Gud vad härligt att du har haft det bättre under två dagar nu, men synd med viktnedgången. Men det tar du igen nu gumman, du är stark, det vet jag!

Vi kämpar oss igenom det här och vi ska aldrig sluta kämpa, right?

Finns här för dig!<3

Puss<3

Postat av: Anonym

Härligt att läsa att det går bättre..fortsätt på den rätta vägen. Hoppas du haft en fin torsdag! Stora kramar

2010-09-02 @ 21:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se