Tvång och ångestMitt humör har verkligen pendlat upp och ner idag. Förmiddagen var bra. Vi hade köksträning med behandlare F. Bakade bröd och gjorde egna hamburgare. Gottigt blev det! Eller ja, bröden får vi smaka på måndag. Det blev jobbigt när vi skulle steka hamburgarna. Jag bara såg allt fett som flöt omkring i stekpannan...kände direkt att jag var tvungen att kompensera senare. F försökte få mig på andra tankar. Bilderna hoppar fortfarande runt framför mina ögon.

Inte blev det bättre när vi skulle ha grupp efter lunch och jag var tvungen att sitta i soffan. Satte mig först på typ armstödet, men det sa F att jag inte fick och då skulle jag sätta mig på golvet men fick inte det heller. Jag satte mig på yttersta kanten på soffan och ångesten skrek och slog på mig. Det kröp i hela kroppen och det kändes som om jag skulle börja storgråta. Jag ville bara springa därifrån. Det var så obehagligt och jag visste att om jag satte mig på golvet (vilket jag var nära att göra) skulle allt känns bra. Att sitta på golvet är ett sätt för mig att reglera mina känslor. Det är ett straffsystem och tvång som har funnits hos mig länge. I Varberg fick jag hjälp med det, men nu har det kommit tillbaka. Det beror mycket på att vi sitter ner så mycket på dagvården och att det är långa stunder. Men det ska väl gå att övervinna hoppas jag...

Efter dagvården gick jag med lillasyster i stan. Sedan hämtade pappa och storasyster oss och vi åkte och handlade. Nu ska vi snart äta. Jag ska försöka ha en mysig fredagskväll. Är helt slut och har ont i axlar och rygg. Jag behöver ta det lugnt. Jag FÅR ta det lugnt... det är det svåraste att komma ihåg.

Hoppas ni får en mysig kväll! Fredagsmys!


Lillasyster och jag i blåsiga Malmö.Kommentarer
Postat av: Anonym

Söta systrar :)Det låter som att du har det jobbigt...men det är bara att fortsätta kämpa på..gå emot tankarna och genomlida ångesten för att komma ut på andra sidan..frisk och fri...Du grejar detta. Heja heja!

Hoppas du får en mysig fredagskväll och en trevlig helg.Hur länge ska du gå på dagvården förresten? Är det någon utsatt tid hur länge behandlingen är?

2010-09-03 @ 18:52:00
Postat av: tisa

Det går att övervinna Sofie, det går! <3

2010-09-04 @ 11:26:07
Postat av: Maria

Vilken söt syster du har!

2010-09-16 @ 19:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se