Siffror hit och ditJag är verkligen sämst på att gå och lägga mig. Det är alltid något som fångar mitt intresse när det börjar närma sig läggdags. Jag måste skärpa till mig. Det håller inte i längden att sova för lite varje natt. Dagen har väl varit okej annars. Jag hade vägning imorse och det skapar alltid oro och ångest. Vågen visade typ samma siffror som förra veckan. När I frågade vad jag hade förväntat mig så svarade jag att jag inte alls visste. Och det är sant. Vågens siffror har hoppat upp och ner de senaste veckorna, men det var skönt att vikten stod stilla. Jag har jättesvårt att acceptera min kropp och vikt. Jag är inte riktigt uppe i normalvikt, men jag tror att min kropp trivs med den här vikten (eller hoppas i alla fall). Usch, den där acceptansen är svår. Siffror och skit ställer till det...

Nä, jag ska nog försöka sova nu. Ska läsa färdigt sista Harry Potter boken bara. Var jättelängesen jag läste den. Första delen av filmen kommer förresten i november. Som jag längtar! Men ja, sängen var det dags för nu.

Natti!


Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Kommentarer
Postat av: amanda

hej sofie. vill sända lite styrka och värme via datorskärmen. hoppas du får en fin helg. försök att stå emot hjärnspöken, ge dig inte ut på promenad eller sätt dg på ett hårt golv. din kropp och knopp vill leva i symbios, försök att vara snäll mot dig själv <3 kramar!!

Postat av: Anonym

Stora varma kramar till dig. Det finns massor som är bra med dig. Välj att ta på de poitiva glasögonen o inte de negativa. Du är du, du är bra och du är unik! Keep up the good work!!

2010-09-10 @ 13:51:16
Postat av: mirijam

tar du inte näringsdrycker för att komma upp till normalvikt? måste man inte det på capio?

2010-09-13 @ 18:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se