Blåa läppar och händerJag har frusit hela dagen. Det är kallt både ute och inne, speciellt i vårt uppehållsrum på dagvården. Svinkallt verkligen. Jag har varit blå om läppar och händer. I gamla hus blir det lätt så ju. Jag tinade upp när jag gick på stan sedan.

Dagen har väl varit okej annars. Lite jobbig lunch, laxfilé och tortilla med spenatfyllning. Men det gick ner. Jag träffade förresten enhetschefen från Capio Varberg i eftermiddags. Hon skulle ha handledning med behandlarna. Så en kram och en väldigt snabb pratstund blev det. Kul!

Imorgon kommer Gisela van der Ster igen. Ska bli intressant. Jag måste skriva ner mina frågor så att jag inte glömmer dom. Jag ska ha samtal med F imorgon också. Det ska bli skönt.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på några avsnitt av "Dharma & Greg". Väldigt rolig serie. Så härlig humor! Den rekommenderas! Jag kommer nog dessvärre misslyckas med mitt sömnmål (släcka lampan mellan 23 - 23.00) idag. Aja...så får det bli. Jag har ingen ro att somna nu. Alldeles för mycket oro i kroppen.Kommentarer
Postat av: amanda

hej sofie. jag undrar om du kanske skulle vilja göra ett "gisela inlägg" där du tar upp de frågor som ni patienter ställer och att du skriver ner ungefär vad hon svarade? skulle vara jätteintressant! kram på dig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se