Det kan vändaJag var på jättedåligt humör imorse. Eller det började redan igårkväll och var kvar när jag vaknade. Jag ville verkligen inte gå till dagvården. Kände inte alls för det, men eftersom torsdagar är min vägningsdag och att jag dessutom skulle ha samtal med min behandlare så kunde jag inte stanna hemma. Satt tyst som en mussla i bilen hela vägen till Malmö.

Vägningen gjorde inte det hela lättare. Jag kommer nog aldrig komma överens med siffrorna. Så istället för att de skulle få förstöra min dag och få mig på ännu sämre humör bestämde jag mig för att inte titta på vad vågen visade för jäkla siffror. Det var ett stort framsteg. Det har bara hänt en gång innan att jag inte har tittat på siffrorna när jag har vägt mig. Jag måste ha kontrollen känner jag, men nu orkar jag inte fightas. Vikten jag hade förra veckan känns acceptabel. Det känns inte bra, men jag tror att jag kan hantera det. Några kilo under normalvikt, men min kropp verkar trivas och då låter vi det vara så. Rätt eller fel vet jag inte, men jag vill inte lägga mer energi på siffrorna eftersom jag vet att det bara blir fel. Vi har ingen våg hemma och jag planerar inte att köpa någon heller. Jag ser fram emot att slippa våghelvetet nu efter flera års regelbundna viktkontroller. Så det så.

Mitt humör blev bättre under dagen. Det kan inte bli något annat när jag får umgås med så fina människor. Vi är på väg mot det friska! Det märks så väl! Jag hade samtal med F efter mellanmålet. Vi pratade om vad jag ska göra nu efter behandlingen och så, och hur mycket som har hänt med mig på bara ett år. Det är så mycket som är annorlunda och det känns bra att det syns och märks. Det blir jag glad av!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen och titta på dvd-box innan jag ska sova. Ska bli mysigt att krypa ner under duntäcket. Natti!


Jag i Grekland i somras.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se