KramkalasIdag ska jag till Helsingborg och träffa min fina Elina! Vi bestämde oss för att träffas på ungefär halva vägen. Perfekt tycker jag! Åh, det ska bli så roligt. Om bara några timmar får jag krama henne igen! Så det kommer bli en heldag borta. Jag kör in till Malmö och tar tåget till Helsingborg. Skönt att slippa bussen. Att ta bilen är mycket smidigare.

Vad händer annars då? Jag har börjat packa så smått. Jag och min lillasyster åker ju till Fuerteventura på söndag. Jag längtar till värmen. Ska bli skönt att fly verkligenheten för en stund. Fast igår gick maten bra hela dagen. Jag åt mer än vad jag har gjort de senaste dagarna, vilket kändes bra. Jag fick förresten några frågor till förra inlägget som jag ska svara på.

- Dessutom ser du väldigt mager ut på fotot, är det nytaget eller ett gammalt foto? Du måste ha tappat rejält sen bilderna du tog i Varberg eller?
Det är ett helt nytt foto. Tappat har jag gjort, men rejält vet jag inte. Jag har som sagt ingen aning om vad jag väger.

- Fortsätt kämpa nu i alla fall och försök ta till dig all hjälp du kan få i öppenvården. Är det Capio som har den också?
Nja, jag har några samtal på Capio nu efter dagvården. Dom har inte öppenvård där så läkaren har skickat remiss till ett annat ställe.


Nu ska jag säga hejdå till mamma och pappa som ska åka till Tyskland. Ser dom först när vi kommer hem från värmen. Sedan ska jag göra mig iordning för att åka till Helsingborg som sagt.


Jag och Elina <3Kommentarer
Postat av: Elina

underbar dag. underbart o få krama dej igen!

love you!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

puss

/Elina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se