KänslosamtTuff start på sista veckan. Behandlare S fick mig att tänka till ordentligt, eller hon fick nog alla att tänka till. Det väckte mycket känslor... Vad är det man som sjuk strävar efter? Jag ville se så låga siffror som möjligt, få den där "perfekta" kroppen. Men jag nöjde mig aldrig. Det som jag strävade efter skulle leda till döden till slut. Och inte ens då skulle jag vara "bäst", för det finns redan de som har dött i anorexi. Ja, det är så enkelt att vara klok nu, men i ångestens hetta finns bara jakten på det "perfekta". Varför plågar jag mig själv? Livet innehåller så mycket mer än en dum sjukdom.

Det har inte bara varit jobbigt idag. Jag blev glatt överraskad när enhetschefen och min behandlare från Varberg dykte upp. De skulle ha möte, men jag fick en liten pratstund i alla fall. Roligt! Jag fick pratat med finaste Elina en stund i eftermiddags också. Längtar tills vi ska ses! Och när vi kom hem följde mamma med mig till stallet. Det blev en liten ridtur på en pigg häst! Tur att jag har fått bra balans efter all barbackaridning.

Så det har varit en berg- och dalbana dag. Jag försöker tänka att det finns en mening med allt, för det tror jag att det finns. Vägen mot målet är inte spikrak. Det finns gropar på vägen, men det viktigaste är att jag reser mig upp och kämpar vidare. Det är så jag kommer någonstans.


Upp och hoppa igen!Kommentarer
Postat av: Niclas

Det gäller att fokusera på att få uppmärksamhet för annat än det sjuka, Sofie. Du är ju så otroligt jäkla bra och gööör-härlig, du behöver inte en sjukt låg vikt eller ett utmärglat utseende för att uppmärksammas!Var Sofie, visa vem hon är och vad hon går för raring! <3

Postat av: Linda

Jo jag vet att Capio vann över Idun. Men är läkaren och enhetschefen bra på Capio? Börjar bli småt nervös inför besöket. Hatar alla deras frågor.

2010-10-20 @ 21:11:10
URL: http://peaklinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se