Blöta kinderJag har börjat dagen med att låta tårarna rinna, och det var så skönt. Precis vad jag behövde. Jag har haft enorma svårigheter med att gråta den senaste tiden. Jag är en expert på att trycka undan alla känslor. På samtalet i onsdags pratade vi mycket om det och att jag har mycket sorg inom mig som jag inte har bearbetat. Det kändes skönt att det kom någon tår i alla fall, för som F sa så är det inte ofta hon har sett mig gråta. Nu rann det över helt. Jag satt och läste det jag hade skrivit när jag blev inlagd i Varberg. Det var dagarna innan nyår och jag kommer ihåg hur tråkigt jag tyckte det var att inte få skjuta raketer. Vi fick gå ut och titta på fyrverkerier i alla fall.

Det har hänt mycket detta året, och än är det inte slut. Vi har ju den bästa tiden kvar, julen! Jag ska sätta mig ner och göra fler julkort sen tror jag. Ska äta frukost först och göra mig iordning. Lite kvalitetstid med mig själv.

Och kom ihåg att det aldrig är försent att ändra på något. Det går hur hopplöst det än känns.Kommentarer
Postat av: Jossi

Tack snälla :) och bra gjort, det är dom man ska lägga ner tid på att läsa om man vill, inte massa andra "skitbloggar", dom är inte värda nån tid! :) Kram på dej <3

Postat av: Niclas

Härligt att höra Sofie. Jag har verkligen insett att det är först när man bestämmer sig för att inte göra någonting och inte ägna tid åt något annat än sina tankar, som man sakta men säkert börjar må bättre. Att konfrontera allt man försöker fly från är jäääkligt tufft i början, men fan vad stark man blir av att gå igenom det! Du fixar det raring, det vet jag.Sv: Haha, kul att höra! :D Jag kan tänka mig att några av de du inte håller med om är Agnetatårta (som du säkert inte ens vet vad det är), tonfiskpizzan (höhö), SEMLAN och varenda aladdinpralin? Haha!Ta hand om dig, glöm aldrig att livet är för kort för att inte tas till vara på. Idag är en skimrande möjlighet, imorgon är bara en ursäkt! :)

2010-11-21 @ 22:16:31
URL: http://accordingtonislas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se