SkånelandTrött är bara förnamnet... Men jag är hemma i Skåneland igen, och hur härligt det än var på Öland så känns det skönt att vara hemma. Jag klarade hela resan hem själv. I Kalmar sa jag hejdå till mina sötnosar och tänkte att eftersom det var över en timme tills tåget skulle gå så kunde jag gå en sväng i stan så länge. Inget att rekommendera när man har en tung väska att släpa på + en ryggsäck och datorväska. Vilse gick jag också, men jag hittade tillbaks till stationen själv. Jag lyckades fördriva de 3½ timmarna på tåget och pappa mötte mig på Malmö Syd.

Det är som sagt skönt att vara hemma. Imorgon ska jag ta det lugnt. Packa upp och städa och fixa. På måndag börjar jag på dagvården. Blandade känslor kan jag ju säga... men jag hoppas att det kommer bli bra. Jag klarar inte det här själv. Jag känner det.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen (som jag har längtat efter!) och titta på Sex and the City. Snart har jag plöjt igenom hela boxen.

Natti!


Jag tycker så mycket om den här bilden på mig och Sofia <3Kommentarer
Postat av: Anna

Du verkar ha haft det så underbart på Öland! Hääärligt! Hoppas att vi ses snart nu när du hänger i Malmö oftare, det var ju ett tag sedan! :)

Kraaaam!!! <3

2010-08-01 @ 00:11:35
Postat av: lowe

Det är en superfin bild på er två, det tycker jag med =DJag brukar också tycka att det är skönt att komma hem från en resa när man väl är hemma, när man får sova i sin egen säng, skita på sin egna toa (hehe ;D) sitta framför sin egen tv och bara vara hemma, det är ju riktigt gött egentligen. Men innan jag väl är hemma tycker jag bara det är s-k-i-t att resan är slut! ;DDin Ölands-resa verkar ha varit toppen, snacka om att jag är avis. Öland med två tjejkompisar i en egen stuga, kan det bli mycket bättre? När jag är lite större, inte bara 17 bast, kommer jag dra till Öland med mina vänner, det låter ju toppen! :Dkram Lowe

Postat av: Anonym

Oh vilken härlig bild...levande och glad med god glass...Borta bra men hemma bäst!Bra att dagvården börjar så snart..Hur ofta blir det o så? Varje dag?Lycka till!

2010-08-01 @ 08:50:10
Postat av: Elin

Har du varit på dagvården förut? kramar

2010-08-01 @ 12:45:14
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Har läst din blogg under en längre tid och måste bara berätta hur bra jag tycker den är.Hejja dig, starkt av dig att börja på dagvård nu, hoppas det flyter på!Har själv precis börjat blogga aktivt, i kampen mot anorexi. Läs och kommentera mer än gärna!STYRKEKRAM!

2010-08-01 @ 17:31:40
URL: http://nittiotretolvnollett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se