Framåt eller bakåt?Jag undrar så om jag lurar mig själv? Ångesten har slagit på mig hela dagen. När jag har ätit bra får jag ett hårt slag i ansiktet, och då ångrar jag allt. Tanken på att jag har gjort rätt försvinner lika lätt som en fjäder i en vind. Kompensationstankarna börjar snurra och jag känner hur jag sväller. Varför blir jag alltid lika rädd? När jag ser tillbaka på dagen kan jag konstatera att jag har ätit bra, men varit ute och rört på benen lite för länge. Fan vad jag hatar den här karusellen.


Jag hade ett jättebra samtal med min behandlare F igår. Är så glad att jag får fortsätta gå och prata med henne för hon kan se framsteg som jag har gjort, och det är viktigt för mig att höra. Jag sa igår att det kändes som om jag har tagit flera steg tillbaka, men så är det inte. Jag börjar se allt klarare och nu när vikten har varit stabil i några veckor börjar jag inse att jag kan äta mer utan att gå upp i vikt. Jag fick några uppgifter att göra tills nästa vecka, och då bland annat att skriva ner vilka situationer som triggar igång kaoset. Tror att det kan vara bra. Skriva har alltid fungerat bra för mig.

Jag sätter själv upp hinder för mig. Alla förväntningar och krav. Julen är viktig för mig och därför vill jag göra allting (perfekt också) och jag verkligen jagar julstämningen. F sa till mig att stressa ner. Inte så konstigt efter allt det som jag rabblade upp. Jag gör det inte lätt för mig...

Ibland känns allt hopplöst. Ibland ser jag mitt mål klart och tydligt. Jag vet att jag balanserar på en smal lina och så kommer det nog vara ett bra tag till. Fast idag när jag fick reda på att jag har blivit antagen till kursen i England fick jag ny energi. Nu har jag verkligen ett mål att kämpa för och det känns så bra. Det är precis det jag behöver, att lämna tryggheten här hemma och klara mig själv. Det är jobbigt, men nog så rätt. Det är dags att testa mina vingar på riktigt.

Det kommer bli bra det här.Kommentarer
Postat av: ViktoriaB

Kul att du har blivit antagen till kursen i England Sofie! Jag hade själv velat göra samma sak, så jag blir en smula avis!=)

Jag tror att det blir jättebra för dig att komma iväg bort ett tag, så att du får distans till allt här hemma, det kommer att berika dig.

Styrkekramar! / ViktoriaB

2010-12-10 @ 10:26:35
Postat av: Sanna

vad bra att blev antagen har. men du ska vara forberred(om du inte redan vet) pa att vi har kalorier på allt for vi har manga obese people. sa om du kommer till oss, du ska vara bra pa att ignorera de siffrorna annars ar det ratt sa svart. men England och speciellt london ar den finaste jag vet, det ar alltid liv har och roligt att bo har. lycka till och valkommen till mitt hemland.

2010-12-16 @ 14:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se