Ändrade planerJag stod i över en timme och väntade på en buss som aldrig kom. Och jag som var ute i god tid och allt. När jag insåg att jag inte skulle hinna i tid till samtalet med F så gav jag upp och gick hemåt. Lika kall som en isbit...men snabbt gick det för jag var frusen och hungrig. Fick ringa till Capio också och säga att jag inte kunde komma.

F ringde senare så att vi kunde boka ny tid och så sa hon att jag får fortsätta ha samtal med henne ett tag till. Capio har ju inte öppenvård egentligen, men vi ska avvakta och se om jag blir antagen till kursen i England. Så det känns väldigt bra. Jag har ingen som helst lust att börja om med någon ny. Dra hela historien ännu en gång...nä, jag är väldigt glad att det har fixat sig på detta viset.

Det har som sagt snöat maaassor idag. Jag har skottat, vilket jag tycker är roligt. Men det blev ordentliga högar. Imorgon ska jag se om jag kan ta mig in till Malmö. Har några saker som jag måste köpa. Men får se hur vädret är. Först väntar en god (förhoppningsvis) natts sömn...


Före och efter skottning :-p


Snööö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se